En iyi 5 yemek tarifi uygulaması

0
2.535 Okunma

Yemek tarifi almak için kullanılan geleneksel kitap ve dergiler, yerini dijital kaynaklara bıraktı. Böylece binlerce yemek tarifi uygulaması App mağazalarında yerini almış oldu.

Bu yazımızda sizler için, yeni lezzetlere kolayca ulaşabileceğiniz en iyi 5 yemek tarifi uygulamasını listeledik. İşte o uygulamalar:

Cookpad

Cookpad arkadaşlarınızla, ailenizle ve yabancılarla tarif alışverişi yapmak için oluşturulmuş harika bir platformdur. Grubunuzu kurabilir, tarifinizi girebilir ve yemek pişirmeyi bitirdiğinizde bitmiş yemeğin fotoğrafıyla birlikte sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Kitchen Stories

Kitchen Stories, kullanımı kolay ve anlaşılır uygulamalardan biridir. Tarifler için metin ve görsellerin yanı sıra, ciddi bir video arşivi bulunuyor. Ayrıca yemek pişirmeyi hiç bilmeyen; mutfakta neyi nasıl yapacağına dair hiçbir fikri olmayan biriyseniz, Kitchen Stories’in özenle çekilmiş fotoğrafları ve ileri derecede bilgilendirici videoları sayesinde kolayca yemek yapabilirsiniz.

Tarif Küpü

Tarif Küpü uygulaması, Türk mutfağının zenginliklerini keşfetmenizi ve yeniden yorumlamanızı sağlayacak bir yemek tarifi uygulamasıdır. Ayrıca uygulama, 2000’den fazla denenmiş tarif ve 500’den fazla videolu tarife sahip. Hangi yemeğin neyle iyi gideceğini menülerden görebilirsiniz. Ayrıca tarifleri kişiselleştirmeniz de mümkün.

Lokma

Lokma, pratik tariflere öncelik veren bir yemek tarifi uygulamasıdır. Dolapta ne var özelliği ile dolabınızda yer alan malzemeleri seçerek yapabileceğiniz size özel tariflere erişebilirsiniz. Beğendiğiniz ve denemek istediğiniz tarifi, tarif defterine kaydedebilir ve tekrar görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca diyette olanlar, sporcular ve beslenmesine dikkat etmek zorunda olanlar için kaloriye göre filtreleyebilme özelliği de bulunmakta.

Ne Pişirsem? Yemek Tarifler‪i‬

Ne Pişirsem, evinizdeki malzemeler ile ne pişireceğiniz konusunda size yardımcı olacak bir uygulamadır. Malzemeye göre tarif arama yapabilirsiniz. Ayrıca uygulama; başlangıçlar, mezeler, tavuk ve et yemekleri gibi onlarca farklı kategoride binlerce tarif sunmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz