iPad Mini 5 hakkında yeni bilgiler!

0
292 Okunma

Uzun zamandır beklenen iPad Mini 5 modeli hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Yeni, küçük iPad’i mart ya da nisan ayında görebiliriz. Bildiğiniz gibi bir önceki iPad Mini, 2015 yılında piyasaya sürülmüştü ve Apple bunun ardından diğer modellerine yoğunlaşmayı tercih etti. Ancak bir akıllı telefondan büyük olması nedeniyle özellikle mobil oyunların daha keyifli oynanmasını sağlayan iPad Mini’leri seven ve yenisini merakla bekleyen bir kitle vardı. 

Diğer iPad modellerine göre küçük olması nedeniyle nispeten daha ucuz bir fiyata satılacak olan iPad Mini 5 modelinde akıllı klavye ve Apple Pencil desteği olması bekleniyor. Yeni iPad Mini’nin tasarımında ise bir değişiklik yok. Yalnızca eski versiyonundan daha hafif olacak. Geniş çerçeveler, Home tuşu ve Touch ID ise olduğu gibi kalanlar arasında. 

7.9 inçlik ekran boyutuna sahip olan iPad Mini 5, kamera tarafında da iPad Mini 4 ile benzer özelliklere sahip olacağı konuşuluyor. Yani arkada 8 megapiksellik, önde ise 1.2 megapiksellik kamera görev alacak. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz