iPad Pro tasarımında gelecek yeni iPad Air

0
189 Okunma
yeni iPad Air tasarimi

Yeni iPad Air tasarımı için ortaya bazı detaylar çıktı. Bu detaylara göre iPad Air, iPad Pro tasarımında gelebilir gibi görünüyor. Zaten bir süredir Apple’dan yeni bir iPad Air modelinin geleceği konuşuluyordu. Bu nedenle tasarımın ortaya çıkması oldukça iyi oldu.

Ortaya çıkan yeni iPad Air tasarımı

yeni iPad Air tasarimi-00

Sızdırılan kullanım kılavuzunda görünen yeni iPad Air tasarımı, eğer sahte değilse , iPad Pro’lar gibi görünecek. Apple cihaza Pro modellerde yer alan Face ID yerine Touch ID ekliyor gibi görünüyor. Touch ID’nin ise konumlandırılması farklı. Bu paylaşımla parmak izi sensörünün geleceği ortaya çıkmış oluyor.

Sızdırılan görsellerdeki kılavuzdaki modelin iPad Air 4 olduğu düşünülüyor. Söz konusu tabletin gelecek yılın mart ayında çıkacağı aktarılmıştı. Şimdiden ortaya çıkması garip olsa da yine de Air modelinin heyecanla beklendiğini söylemek mümkün.

yeni iPad Air tasarimi-00

Bunların yanında Apple’ın asıl merak edilen tableti mini LED ekranlı iPad Pro modeli. Oldukça radikal bir şekilde karşımıza çıkması beklenen bu tabletin gücünü 5 nm üretim sürecinden çıkan A14X Bionic işlemciden alacağı söylentiler arasında yerini alınıyor.

Yeni iPad Pro modellerinde üzen performans!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz