Uygun fiyatlı akıllı saat: Huawei Watch Fit

0
956 Okunma
Huawei Watch Fit

Akıllı bileklik ile akıllı saati birleştiren özelliklerde olan uygun fiyatlı akıllı saati duyuruldu. Giyilebilir cihaz, şık duruyor. Huawei özellikle akıllı saat tarafında dikkat çeken modellere sahip. Hal böyle olunca yeni giyilebilir cihazları da merakla bekleniyor. Bir süredir sızıntılar ile gündeme gelen Huawei Watch Fit nihayet ortaya çıktı. Huawei Watch Fit’in özellikleri ve fiyatı!

Uygun fiyatlı akıllı saat Huawei Watch Fit

Dikdörtgen tasarımıyla Apple Watch’a benzeyen Watch Fit, sadece biraz daha ince ve uzun. Dikdörtgen tercih edilen tasarım sayesinde akıllı saatin ekran deneyimi da artıyor.

Huawei Watch Fit

Akıllı saatin ekran tarafında 1,64 inç tercih ediliyorken, 456×280 piksel çözünürlük sunuluyor. Cihaz daha çok sağlık ve spor odaklı bir saat olacak. Watch Fit üzerinden spor ve sağlık verilerinizi görüntüleyebiliyor ve çağrıları da cevaplayabiliyorsunuz. Bunun yanında dahili mikrofonu ve hoparlörü sayesinde görüşmelerinizi yapabiliyorsunuz.

Kalp atış hızı sensörüne ve barometreye sahip olan akıllı saat, aynı zamanda dahili bir GPS’i içinde barındırıyor. Akıllı saat tek şarj ile 10 gün kullanım süresi sunuyor. Bu özelliklerine ek olarak, 5 ATM’ye kadar suya ve toza karşı dayanabiliyor. Gelelim fiyatına. Akıllı saatin 110 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor. Türkiye’de satılması beklenen bu akıllı saat, diğer pahalı modellere alternatif olabilecek.

Apple Watch’a karşı Huawei Watch Fit alternatifi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz