Güzelliğinize güzellik katacak fotoğraf uygulamaları

0
1.306 Okunma
fotoğraf uygulamaları 6

Gelişen teknolojinin etkisiyle artık her birimiz en az bir sosyal medya hesabına sahip durumdayız. Bununla birlikte hemen hemen her sosyal medya kullanıcısının sahip olduğu fotoğraf uygulamaları da mevcut.

Gerek iş gerekse kendi keyfimize göre kullandığımız sosyal medya hesaplarımız artık hayatımızın en önemli parçalarından birisi haline geldi. Bununla birlikte fotoğraf çekme ve paylaşma isteğimiz gün geçtikçe arttı. Artık herkes paylaştığı fotoğrafların mükemmel görünmesini istiyor. Bu sebeple de kullanabileceği fotoğraf uygulamaları arıyor. Hepimizin yakından ilgiyle takip ettiği sosyal medya fenomenleri de güzel fotoğraflar atarak bu isteğimizi daha çok arttırmış oluyorlar.

En çok tercih edilen fotoğraf uygulamaları

Lightroom

Fotoğraf ve videoları kolayca düzenleyebileceğiniz, editleyebileceğiniz vazgeçilmez bir uygulama. İlk yüklediğiniz zaman çok karışık gelebilir ama zamanla alışacağınızdan şüpheniz olmasın.  pozlama, beyaz ayarı, renk, geçişler, kırpma gibi masaüstünde gördüğünüz her şeyi telefonda kullanılabilir duruma getiriyor. Bu sayede fotoğraf karelerini profesyonel hale getirebilirsiniz. Uygulamaya ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

fotoğraf uygulamaları 1

VSCO

Lightroom kadar zor olmayan bu uygulama, Instagram kullanıcıları arasında güçlü bir popülariteye sahip. VSCO ön tanım ayarları ile kullanıcılara kolay fotoğraf düzenleme imkanı sağlıyor. Bize sunmuş olduğu filtre imkanıyla fotoğrafları HDR fotoğraflardan daha iyi sonuç verebiliyor. Uygulamaya tamamen ücretsiz bir şekilde erişim sağlamak mümkün.

fotoğraf uygulamaları 2

UNFOLD

Unfold özellikle Instagram hikayeleri için vazgeçilmez bir fotoğraf uygulaması. Fotoğraf, video çerçevelendirme ve modern düzende kolajlama adına en çok tercih edilen uygulamaların başında yer alıyor. Arka font renk değişikliği yapabilir ve ayrıca 25 tane farklı kolaj ve çerçeve seçeneği de bulunuyor. Uygulamaya ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

fotoğraf uygulamaları 3

Over

Over görsel tasarım adına bir çok seçenek sunan bir uygulama. Sadece düzenleme ile kalmıyor  fotoğrafınızı hangi sosyal medya hesapları üzerinde kullanacağınıza göre boyutlandırıyor. Örneğin Instagram’da paylaşacağınız bir post ölçüsü diğer hesaplarda aynı olmuyor, Over sunduğu olanak ile uygulamanın ölçeklerine göre fotoğrafı hazırlıyor kısaca Over uygulaması için profesyonel programları aratmayacak bir uygulama diyebiliriz.

fotoğraf uygulamaları 4

Facetune

En fazla tercih edilen uygulamalardan olan Facetune ile fotoğraflarda cildi daha pürüzsüz hale getirirken doğallığını da koruyabilirsiniz. Sunduğu imkan ile direkt otomatik düzeltme seçeneğini kullanabilir ve filtre ekleyebilirsiniz. Uygulama sadece düzeltme veya filtre imkanı sunmasıyla kalmıyor fotoğraflarda biçimlendirme seçeneğini kullanarak yüz hatlarını değiştirme, yaşlandırma yüze bıyık veya ben ekleme gibi imkanlar sunuyor.

fotoğraf uygulamaları 5

 

Apple bu kez de diyabete dikkat çekti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz