iPhone 11 Pro ile Selena Gomez müzik klibi çekildi

0
602 Okunma
iPhone Pro 11

Apple iPhone 11 Pro’nun üçlü kamera dizimine o kadar güveniyor ki kısa filmlerden müzik kliplerine kadar, iPhone’lar ile çekilmiş videolar ile karşımıza çıkıyor. Öyleki yakın zaman önce, Star Wars’un yönetmeni Rian Johnson iPhone 11 Pro ile çekilmiş kısa bir film paylaştı. Bununla birlikte Apple’ın resmi YouTube sayfasından da bu tarz kısa filmler paylaşıldı.

Daha yeni paylaşılan bir video ile iPhone 11 Pro Selena Gomez‘in yeni şarkısı Lose You To Love Me klibi çekildi. Görüntülerin oldukça iyi olduğu görülen kısa videoda, iPhone 11 Pro’nun iddialı kamera yapısının da detayları ortaya çıkıyor. Klipte yakın çekilen detaylarla beraber yüksek performans yakalanıyor.

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro’nun kamerası bu kadar güçlü mü? Özellikleri neler?

5.8 inçlik bir ekranla karşımıza çıkan Pro, üçlü kamera dizilimi ile bizi karşılıyor.  Super Retina XDR – 2436×1125 piksel gibi yüksek bir çözünürlük sunan bu ekranın piksel yoğunluğu ise 458 ppi olduğu görülüyor. A13 Bionic işlemci ile hızına hız katan cihazın, 4 GB RAM ile geldiğini belirtelim. 64 GB, 256 GB ve 512 GB’lık depolama seçenekleriyle satın alınabiliyor.

Farklı çekimler için farklı lenslere yer verilen iPhone 11 Pro modelinde, ultra geniş açılı çekimler kayıpsız yapılabiliyor. 2 kat optik yakınlaştırma ile söz konusu müzik kliplerini çekerken de yüksek performans yakalanabiliyor. Geniş açılı kamerasında 12 MP çözünürlüğe sahip olan cihaz, f/1.8 diyafram açıklığına sahipken ultra geniş açıda karşımıza yine 12 MP çözünürlük ve f/2.0 diyafram açıklığı yer alıyor.

Sokağa çıktık ve sorduk: iPhone 11 Pro Max alınır mı?

Telefoto özelliği sayesinde odak uzunluğu 52mm olarak karşımıza çıkan iPhone’da ultra geniş açılı çekimler iki kat optik yakınlaştırma ile süslenebiliyor. Ön tarafta ise 13 MP çözünürlüğü sahip, f/2.2 ana kamera bulunuyor. 3D ToF kameranın eşlik ettiği ön kamerada, başarılı portre fotoğraflar çekilebiliyor.

iPhone 11 ailesinin tamamı 4K çözünürlüğünde saniyede 60 kareye kadar video çekilebiliyor. Full HD çözünürlükte ise kare sayısı 120’ye kadar çıkabiliyor. 120 kare ile ağır çekimler yapılabiliyor. Bu ise kısa filmlerde bile stabilize bir deneyim sunabiliyor.

Selena Gomez’in iPhone 11 Pro ile çekilen klibi

https://www.youtube.com/watch?v=zgJMrgDABAY&feature=youtu.be

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz