iPhone 11 Pro Max ve Galaxy Note 10 Plus batarya testinde karşı karşıya

0
404 Okunma
iPhone 11 Pro Max ve Galaxy Note 10 Plus

Android cihazlar arasında en güçlü akıllı telefonlar arasında yer alan Galaxy Note 10 Plus, yeni rakibiyle karşı karşıya. Yakın zaman önce tanıtılan ve satışa sunulan iPhone 11 ailesinin en güçlüsü, iPhone 11 Pro Max zorlu bir batarya testiyle karşımızda.

Akıllı telefon piyasasındaki en güçlü iki cihazı karşılaştıran PhoneArena, iPhone 11 Pro Max ve Galaxy Note 10 Plus batarya ve şarj olma hızlarını kıyaslıyor.

iPhone-11-Pro-Max-ve-Galaxy-Note-10-Plus-1

iPhone 11 Pro Max ve Galaxy Note 10 Plus karşı karşıya

Zorlu testlerden geçirilen akıllı telefonlar arasındaki testten, iPhone 11 Pro Max galip çıkıyor. Bu nasıl oluyor diyeceksiniz. Öncelikle iPhone 11 Pro Max’in 3.969 mAh’lik bir bataryası bulunuyor. Ona kıyasla Galaxy Note 10 Plus’ın 4.300 mAh bataryası var. Yani aslında Note 10 Plus’ın batarya performansının çok daha yüksek olması gerekiyor.

Ancak YouTube üzerinden paylaşılan videoda da görüldüğü gibi oyun oynama ve sosyal medya üzerinde gezinme gibi aktif kullanımlarda 11 Pro Max bataryası, 9 saat 48 dakika dayanıyorken, 10 Plus’ın bataryası 8 saat 53 dakika dayanıyor. Bu ise yamana atılmayacak bir fark olarak değerlendiriliyor.

iPhone 11 ailesinin şaşırtıcı su altı performansı testi

İşler batarya testinden çıkıp hangisinin daha hızlı şarj olduğuna geldiğinde ise Galaxy Note 10 Plus büyük bataryasının ve güçlü şarj ünitesinin hakkını veriyor ve iPhone 11 Pro Max‘e bu konuda fark atan cihaz övgüye de hak ediyor bu noktada.

Kazananı olmayan zorlu testin videosunu izlemek isterseniz aşağıya videoyu bırakıyoruz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz