iPhone 13 kamerası ile ilgili ilk bilgiler geldi

0
605 Okunma

Geçtiğimiz aylarda ABD’li teknoloji devi Apple, düzenlediği online etkinlikte iPhone 12 serisini tanıttı. İPhone 12’nin tanıtılmasının ardından insanlar doğal olarak iPhone 13’ü merak etmeye başladı. Aradan çok zaman geçmeden iPhone 13 kamerası hakkında ilk detay ortaya çıktı! Peki merakla beklenen bu kameranın özellikleri nasıl olacak? İşte cevabı…

iPhone 13

Analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 13 kamerası ile ilgili bazı iddialarda bulundu

iPhone 13 modelinin iPhone 12 ile aynı boyutlara sahip olacağını iddia eden analist Ming-Chi Kuo, üst düzey modellerdeki ultra geniş açılı kameranın değişeceğini de söyledi. iPhone 13’ün daha düşük diyafram ile geleceği de konuşuluyor. Kuo, yeni modellerde otofokus f/1.8, 6P (6 elemanlı) ultra geniş kameranın olacağını açıkladı. iPhone 12 modellerinde sabit odaklı f/2.4, 5P (5 elemanlı) ultra geniş açılı kamera bulunuyor.

Ayrıca 5G teknolojisinin hızla yayılması ve kamera iyileştirmeleri nedeniyle yeni iPhone ailesinin satışında artış olacağını belirten analist, yeni sipariş edilecek lenslerin iPhone 14 ailesinde de yer alabileceğini açıkladı. Kuo tasarım açısından iPhone 13’ün iPhone 12 ile aynı kalacağını iddia etmeye devam ediyor. Bu yüzden şimdilik ciddi bir tasarım değişikliği yok denebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz