Yeni Netflix dizisi Bir Başkadır’ın fragmanı yayınlandı!

0
467 Okunma
Bir Başkadır

Türkiye’deki pazara gün geçtikçe hakim olmayı başaran dijital yayın platformu Netflix, yeni bir Türk dizi ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce Hakan: Muhafız, Atiye ve Aşk 101 dizileri ile seyirciyi memnun eden şirket hız kesmeden, Bir Başkadır isimli yeni yapımını yayınladıkları fragman ile  duyurdu.

Bir Başkadır

Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman ve Funda Eryiğit gibi başarılı oyuncuların yer alacağı dizinin çekimleri hızlı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanı ekranlara yansımış ve birçok kişi tarafından oldukça merak edilmişti. Hatta fragman sosyal medyada ilgi odağı haline gelmişti. Kuzey Güney dizisinde Cemre karakteri ile karşımıza çıkan Öykü Karayel, bambaşka bir tarzla izleyicisiyle buluşacak.

Bir Başkadır dizisinin konusu ne?

Dizinin konusundan bahsedecek olursak farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul’un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor. Bu karakterler ya yeni bir yola yürümek ya da karmaşık bir geçmişle hesaplaşmak zorunda kalacaklar. Berkun Oya’nın yazıp yönettiği “Bir Başkadır” dizisi, 8 bölümden oluşacak. Yapım 12 Kasım’da  Netflix’te yayınlanacak. 

iPhone 13 kamerası ile ilgili ilk bilgiler geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz