İPhone için en iyi 3 antivirüs uygulaması

0
233 Okunma

Akıllı telefonları antivirüs programları olmadan korumak neredeyse imkansızdır. Satın aldığınız iPhone telefonun uzun ömürlü olmasını istiyorsanız mutlaka bir antivirüs programı edinmeniz gerekiyor. Peki iPhone için en iyi antivirüs uygulamaları hangileri? iPhone için en iyi 3 antivirüs uygulamasını sizin için listeledik.

iPhone için en iyi antivirüs uygulamaları

1- Avast Security & Privacy

avast uygulama

Listemizin ilk sırasında Avast Security & Privacy uygulaması yer alıyor. Bu uygulama ile telefonunuzu çevrimiçi tehditlerden ve davetsiz misafirlerden koruyabiliyorsunuz. Halka açık Wi-Fi’lerde kullanmak da güvenli hale geliyor. Uygulama içerisinde tehditler ve güvenlik açıkları taraması, kötü amaçlı web sitesi engelleyici, Wi-Fi güvenliği, güvenlik ve gizlilik ipuçları ve akıllı tarama gibi özellikler ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor.

Uygulamayı IOS üzerinden indirmek için tıklayın.

2- TotalAV

totalav uygulama

Listemizin ikinci sırasında ise TotalAV uygulaması yer alıyor. Uygulama ile tehlikeli web sitesi engelleme, genel Wi-Fi güvenliği için VPN koruması ve web sitesi veri ihlalleri için bilgisayar korsanlığı önleme uyarıları gibi güvenlik önlemlerinden yararlanabiliyorsunuz. Uygulama içerisinde akıllı tarama, veri ihlal kontrolü, fotoğraf ve video temizleme, yinelenen kişi bulucu gibi özellikler ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor.

Uygulamayı IOS üzerinden indirmek için tıklayın. 

3- McAfee

McAfee uygulama

Listemizin son sırasında ise McAfee uygulaması yer alıyor. Uygulama ile kişisel verileriniz, gizliliğiniz ve telefonunuz için çevrimiçi koruma sağlayabilirsiniz. Uygulama özellikleri arasında güvenli VPN, kimlik koruma, güvenli gezinme, Wİ-Fİ ve sistem taraması ve koruma puanı gibi özellikler yer alıyor. Uygulama içerisinde tek cihaz koruması, Wi-Fi taraması, kimlik taraması ve sistem taraması gibi özellikler de ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. 

Uygulamayı IOS üzerinden indirmek için tıklayın. 

Peki siz İPhone telefonunuz için hangi antivirüs uygulamasını kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz