iPhone SE 2 özellikleri hakkında yeni gelişme

0
501 Okunma

Merakla beklenen telefonlardan iPhone SE 2 için her geçen gün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Telefonun gövdesinden teknik özelliklerine kadar bir çok alanda duyulan özelliklerin bir kısmını destekleyecek görüntüler çin medyasında görüntülendi.

iPhone SE 2 özellikleri ile şaşırtabilir

Gelen görüntülere göre iPhone 7 ve üstü cihazlarında kaldırdığı 3.5 mm’lik kulaklık girişini iPhone SE 2’de tekrar getiriyor. iPhone ile ilgili bu görüntüler her zaman ki gibi çin medyasından geliyor. Kesin bilgiler olmamakla birlikte en kuvvetli iddiaların bu görseller ile ortaya çıktı.

Görüntüler de dikkat çeken bir diğer detay ise ön ekranda her hangi bir değişikliğe gidilmemesi. iPhone 5 ve 5s modellerinden esinlenilerek çıkartılan iPhone SE modeli ile aynı görüntüyü taşıyor. Fakat arka kısıma geçildiğinde bu durum değişiyor. Arka tarafta tamaman cam bir kaplama karşımıza çıkıyor.

Henüz kısıtlı görüntüsü bulunan cihazın önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan Apple’ın yazılım etkinliği WWDC’de duyrulmasını bekliyoruz. Ancak tabii ki Apple’ın amiral gemisi iPhone modelleri ise her zaman olduğu gibi Eylül ayında bizleri bekliyor olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz