Yeni Instagram özellikleri

0
233 Okunma
Instagram özellkleri

Instagram getirdiği birçok özellik ile kullanıcılarının yüzünüz güldürecek. Güncellemelerden önce yapılan duyurular ile heyecanı daha da arttıran Instagram, bu kez 4 yeni özellik ile gelecek. Bu yeni Instagram özellikleri ile uygulama daha popüler hale gelmesi beklenirken, kullanım yönünden de kolaylıklar sağlayacak.

Instagram özellikleri hakkında detaylı bilgiler

Bu kez başka bir sosyal medya kanalı olan Twitter üzerinden sızan bilgilere göre, Instagram’ın yeni özellikler denediği ortaya çıktı. Son zamanlarda bir çok özellik duyurusu ile gündeme gelen Instagram’ın bu kez 4 yeni özellik üzerinde denemeler yaptığı konuşuluyor. 

Bu 4 özellikten ilki Instagram hikayeler ile ilgili. Facebook’un hikaye özelliğinden esinlenilen bu yenilik ile artık hikayelere emoji ile cevap verebileceksiniz. Bu özellik daha hızlı geri dönüşümler almanıza katkı sağlayacak. Bu özellik hakkında duyurunun yapıldığı tweeti aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Bir diğer özellik kamera filtreleri ile alakalı. Slow-mo adının verildiği bu özellik ile yavaşlatılmış videolar çekebileceksiniz. Bazı telefonların kamerasında bulunan bu özellik Instagram Portre modu gibi, güncelleme sayesinde tüm telefonlar tarafından kullanılabilecek. Hikayeler hakkındaki özellikler bitmiyor.

Instagram slow mo

Instagram’ın güncelleme ile sunduğu hikayelerin arşivlenmesi özelliği daha da geliştirilecek. Yapılacak tasarımsal bir değişiklik ile artık arşivlenen hikayelerinize daha kolay ulaşabilecek ve tarih seçimizini daha kolay yapabileceksiniz.

Son özellik ise birçoğumuzun yüzünü güldürecek. Twitter’da bulunan sessize alma özelliği Instagram için de kullanılabilir hale getirilecek. Artık takip ettiğiniz ama ana sayfanızda görmek istemediğiniz kişilerin gönderilerini sessize alabileceksiniz. Özelliğe ait ekran görüntüsünü aşağıda inceleyebilirisiniz.

Çoğunluğu Instagram hikayelerini geliştirmeye yönelik olan bu özellikler şu anda test aşamasında. Özelliklerin ne zaman geleceği hakkında ise kesin bir bilgi yok. Fakat bu sızdırmalardan sonra yakın zaman da özelliklerin geleceği tahmin ediliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz