iPhone SE ve iPad Air 5’in tanıtım tarihi sızdırıldı!

0
494 Okunma

Ünlü teknoloji şirketi Apple’ın yeni bahar etkinliğiyle ilgili detaylar sızdırıldı. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan tanıtımda, yeni iPhone modelinin yanında iPad Air 5’de beklenen modeller arasında. İşte detayları…

Apple’ın yeni gizlilik sözleşmesi Facebook’u etkiledi!

iPhone SE ve iPAD Air 5’in tanıtım tarihi: 8 mart 2022 olacak!

Sızdırılan son bilgilere göre, yeni apple modellerini sadece 1 ay kadar bekleyeceğiz. Haberi sızdıran kaynaklara göre lansman tarihinin etkilenmesi çok olası değil. Ancak Apple’ın yaşadığı üretim sorunları devam ederse, tarihi değiştirmeye gidebilirler. iPhone 8 Plus ile kasasının hemen hemen aynı boyutlarda olması bekleniyor. Şuana kadar çıkan bir diğer dedikodular arasında ise iPhone SE’nin 5G desteği ile geleceği.

Akıllı telefonda, A15 Bionic çipine yer verilmesi beklenirken teknoloji anlamında birebir aynı olmayacağı bekleniyor. Batarya hakkında çıkan söylentiler ise, iPhone SE modeli eğer 8 Plus kasasında gelirse 3500 mAh, 8 kasasını kullanırsa da 1821 mAh boyutunda bir pil kullanacağı doğrultusunda. Kamerasıyla ilgili tek söylentiler ise 18 megapiksel olacağı doğrultusunda.

Bir sonraki ay çıkması beklenen iPad modelinin ise, daha hızlı bir yonga seti ve 5G ile yenilenmiş bir şekilde gelmesi bekleniyor. iPad Pro’dan daha uygun fiyatlı olacak olan iPad Air 5’in 10,9 inçlik bir OLED ekranla geleceği çıkan diğer söylentiler arasında.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz