Netflix’in yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndan ilk fragman yayınlandı

0
868 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, heyecanla beklenen yeni Türk yapımı dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ilk fragmanını yayınladı.

Yayın tarihi belli oldu!

Mustafa Kemal Atatürk dönemine yer verilen Netflix Türkiye orijinal dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı, 3 Mart 2022′de izleyici ile buluşacak. Çekimleri geçtiğimiz yılın temmuz ayında tamamlanan dizi uzun zamandır heyecanla bekleniyordu. Bugün yayınlanan fragman ile heyecan ikiye katlandı.

Charles King’in Midnight at the Pera Palas kitabından uyarlanan dizinin başrolünde ünlü oyuncu Hazal Kaya ve Aşk 101’de Osman karakterine hayat veren Selahattin Paşalı yer alıyor. Dizinin yayımlanan resmi özeti şu şekilde;

Genç bir gazeteci olan Esra, Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmakla görevlendirilir. Bu yüzden otele giden Esra, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu inanılmaz keşfi sayesinde zamanda yolculuk yapan Esra, bu sayede Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen bir kompodan haberdar olur. Artık Esra Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak Esra bu sırada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışmasıyla aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz