iPhone X tekrar satışa sunuldu!

1
817 Okunma

Eylül 2018’de Apple mağazalarından kaldırılan iPhone X şu sıralar yeniden satışa sunuldu. iPhone X tekrar satışa çıktı ancak bu kez adresi Apple mağazaları değil, internet sitesi. Yalnızca internet üzerinden refurbished olarak alınabilen iPhone X ne kadar süre satışta kalacak henüz bilinmiyor. Refurbished bir cihazın daha önceden satın alınmış ancak bir sebeple iade edilip tamirden geçmiş olduğu anlamına geliyor.

iPhone X tekrar satın alınabiliyor ancak yalnızca Apple’ın ABD internet mağazası üzerinden.

Kameralar üçleniyor!

Apple, bu yıl tanıtacağı yeni iPhone modellerinin arka kamera sayısını üçe çıkarıyor. Henüz yeni modellerin tasarımları ile ilgili net bir bilgi yok ancak kameraların üçleneceği çıkan güçlü dedikodular arasında yer alıyor. Ayrıca yeni modeller artık daha küçük bir çentiğe sahip olacak.

Daha öncesinde Apple’ın yeni iPhone modellerine 3D kamera sistemini getireceği konuşuluyordu ancak şirket bu planını 2020 yılına ertelemek zorunda kaldı. Bloomberg’e göre, yeni modellere eklenecek olan üçüncü kamera daha geniş bir görüş alanı yakalamaya yardımcı olacak ve sadece Max modelinde kullanılacak.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz