Redmi’den tek seferde iki telefonu şarj eden powerbank

0
417 Okunma
Redmi powerbank

Sevilen Xiaomi’nin alt markası olan Redmi güçlü ve uygun çok fiyatlı powerbank modelini tanıttı. Bu güç ünitesinin en önemli özelliği ise aynı anda iki akıllı telefonu şarj etme imkanı sağlaması.

Akıllı telefonların artık şarjları gerçekten çabuk bitiyor ve eğer dışardaysanız ya da şarj aletinizi yanınıza almadıysanız powerbank gerçekten hayat kurtarıcı oluyor. Redmi’nin 8A Dual akıllı telefonu ile birlikte tanıtılan bu powerbank hem şık bir tasarımı içinde barındırıyor hem de 10W hızlı şarj desteğine sahip.

Redmi powerbank

Redmi powerbank özellikleri ve fiyatıyla şaşırtıyor

İki farklı versiyonu ile karşımıza çıkan bu powerbank, ilk versiyonunda 10.000 mAh’lik bir kapasitenin olduğunu ikincisinde ise 20.000 mAh’lik bir kapasitenin olduğunu belirtelim. Aynı anda iki farklı telefonu şarj etmeyi sağlayan ürün, MicroUSB ve USB-C portu bizi karşılıyor. İki modelin de birbirinden tek farkı güç kapasitelerinin farklı olması.

Redmi powerbank

Redmi’nin açıklamasına göre ise bu ürünlerden 10.000 mAh’lik kapasiteye sahip olan powerbank’in fiyatı 11 dolar civarında olacak. 20.000 mAh’lik olansa 21 dolarlık bir etikete sahip olacak gibi duruyor.

Redmi powerbank

Redmi Türkiye’de de sevilen bir markaya dönüşmeye başladı. Söz konusu powerbank henüz Türkiye’deki raflarda yerini almamış olsa da geleceği düşünülüyor.

Xiaomi Redmi Airdots inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz