JAYBIRD KABLOSUZ ÖZGÜRLÜK (Jaybird Freedom inceleme)

0
494 Okunma

Hayatımız dijitalleştikçe kablo sayımız arttı. Bunun için üreticiler artık kullanıcıları kablodan kurtmak için çözümler üretmeye başladı. Gün içinde birçoğumuz sıklıkla kullandığı kulaklıklar da kablolardan kurtularak bize daha rahat bir kullanım sunuyor. Birbirine dolaşan kulaklıkları çözmek için harcanan dakikaları bize geri kazandıran kulaklıklar artık çok moda. Son kullanıcıyı kablodan kurtaran kablosuz kulaklıklar ayrıca aktif olarak spor yapanlar için de son derece kullanışlı. Biz de bu incelememizde hem sporcular için hem de günlük kullanım için hayatı çok kolaylaştıracak Jaybird Freedom modeline yakından baktık. Bakalım bu kulaklık hangi kozları ile rakiplerinden sıyrılmayı amaçlıyor. Sizi Jaybird Freedom inceleme videosu ile başbaşa bırakıyoruz. İyi seyirler!

Jaybird Freedom kablosuz kulaklık teknik özellikleri

Üzerindeki dahili batarya sayesinde 4 saate kadar kesintisiz müzik dinleme olanağı sunan Freedom 2’de aynı zamanda şarj istasyonu görevi gören bir harici güç birimi ile geliyor. Bu sayede kullanım ömrü 4 saat daha artıyor. Yani bu kulaklığın 8 saat boyunca müzik dinleme imkanı sunduğunu söyleyebiliriz. 

Kutusundan her kulağa uygun boyutta başlıklarla gelen kablosuz kulaklık 20 dakika şarj edildiğinde 1 saate yakın bir kullanım sunabiliyor. Ayrıca özel taşıma çantası da bulunan kulaklık hem kısa bir kablo ile birbirine bütünleşik olduğu için hem de çantası olduğu için kaybolma derdini da ortadan kaldırıyor. 

Sporcular için tere dayanıklı malzemeden yapılmış olan Freedom, ev işi yaparken de kolaylıkla kullanılabilir. 

  • Empedans: 16 ohm
  • Sürücü boyutu: 6 mm
  • Frekans aralığı: 20Hz – 20kHz
  • 4+4 saat batarya ömrü
    (kutu içeriğinde harici pil ile)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz