LG fırın konusunda iddiasını artırıyor!

0
159 Okunma

LG fırınlarını akıllı hale getirmek için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bunun için kendi yazılımını kullanmak yerine yeni bir ortaklık kurmak isteyen şirket Tovala isimli bir start-up ile güçlerini birleştirdi. Tovala daha öncesinde paketlenmiş yemekleri tanıyabilen bir uygulama geliştirmişti. LG fırın modelleri de yakın zamanda yiyecekleri kolayca tanıyabilecek.

Tovala’nın bu uygulaması LG’nin yeni fırınlarında da kendine yer bulacak. 2019 model LG fırın kullanıcıları Tovala’nın uygulaması ile yemekleri tarayabilecek ve fırın yemeğin pişmesi için doğru ayara otomatik olarak geçecek. 

Daha önce başka girişimler de benzer sistemler kursa da Tovala’nın bu sistemi uygulamaya geçmiş olması ile LG’nin dikkatini çekmeyi başardı. 

LG fırın konusundaki ortaklıklarını giderek artırıyor. Şirketin daha önce uygulamalar, sesli asistanlar ve videolu talimatlarla yemek tarifi için Drop, Sidechef ve Innit isimli şirketlerle kurduğu ortaklıklar günümüzde devam ediyor. 

LG yemek pişirme çözümleri ile insanların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Anlaşılan o ki LG yakın zamanda farklı ortaklıklarla karşımıza çıkabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz