Justin Bieber elektrikli Rolls Royce aracı ile dikkat çekti

0
1.049 Okunma
Justin bieber rolls royce

Geçtiğimiz akşam Justin Bieber eşi Hailey Baldwin akşam gezmesine çıktıkları araçları ile dikkatleri üzerine çekti. Tasarımı ve özellikler ile oldukça farklı olan elektrikli Rolls Royce aracın fiyatı 500 bin dolar. Hayran kitlesi tarafından sıkı takip edilen Justin Bieber, aracını yeni kullanmaya başladığı ve henüz özelliklerini öğrenemediği hayranlarının dikkatini çekti.

Beyonce, IVY PARK tanıtımını sosyal medyadan yaptı

500 bin dolarlık elektrikli Rolls Royce

Santa Monica’da baş başa bir gece geçiren Bieber çifti, yeni araçları ile dikkatleri üzerine çekti. Eşinin kapısını açmaya çalışırken kapı kolunu bulamaması hayranlarının gözünden kaçmadı. West Coast Customs tarafından dizayn edilen araç oldukça farklı bir tasarıma sahip. Metalik gri renge sahip araç, elektrikli bir otomobilden daha çok uzay mekiğine benziyor. Tekerleklerinin etrafında dahi kaplamanın devam etmesi araca sıra dışı bir tasarım katmış.

Justin bieber rolls royce

Justin Bieber‘ın araba koleksiyonlarından biri olan Rolls Royce elektrikli araç nadir olarak üretilmiş bir araç. Kısıtlı sayıdaki aracın tasarımında Bieber’ın istekleri de yer aldı. Farklı arabaların içinde yer aldığı araba koleksiyonu olan Justin Bieber’ın 285 milyon dolar servete sahip

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz