Justin Bieber hayranlarına TikTok Live’da konser verdi

0
354 Okunma

Kanadalı ünlü sanatçı Justin Bieber, en sevilen Journals albümünü TikTok Live’da seslendirdi. 2008’den bu yana popülerliği her geçen gün artan ünlü popstar, Tiktok’ta 20 Milyon takipçiye sahip.

Justin Bieber Journals albümü ile hayranlarına konser verdi

Justin Bieber

Büyük bir hayran kitlesine sahip Justin Bieber, Tiktok Live’de Journals albümünü seslendirdi. Canlı yayından memnun olan yıldız verdiği konserle ilgili açıklamada yaptı. Yaptığı açıklama ile albüme olan sevgisini dile getiren Bieber’ın açıklaması şu şekilde; “Journals benim de en sevdiğim projelerden biri olmasına rağmen bir türlü canlı gerçekleştirememiştim. Bu gösteriyi organize etmede bana yardımcı olan TikTok’a teşekkür ederim.”

Justin Bieber elektrikli Rolls Royce aracı ile dikkat çekti

TikTok’u aktif kullanan sanatçılar arasında yer alan Bieber, zaman zaman sahne arkası ve hayatından görüntüler paylaşıyor. Platformda ki ilk paylaşımı hit şarkısı Yummy’nin bir bölümüydü. Bu paylaşımı ile hayranlarından çok iyi bir etkileşim almayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde eşi Hailey Baldwin için “Anyone” adlı şarkısıyla düzenlediği videosu TikTok’un trendleri arasında.

ABD saatiyle geçtiğimiz Pazar akşamı verilen #JournalsLive etiketli konserinin tekrarı, Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’de Justin Bieber’ın resmi TikTok hesabından yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz