Kablosuz düzleştiriciyi denedik: Dyson Corrale

0
1.383 Okunma

Dyson Corrale saç düzleştiricisi Paris’te düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Eş zamanlı olarak İstanbul’da da bir etkinlik düzenleyen Dyson Türkiye ile birlikte biz de bu ürünü inceleme fırsatı bulduk. Kablolu ve kablosuz kullanım sunan Dyson Corrale özellikleri ile neler vaat ediyor?

İşte karşınızda Dyson Corrale!

Isıyı eşit olarak dağıtabilen Corrale, esnek bir bakır plakaya sahip. Supersonic ve Airwrap saçları kurutmaya odaklanırken, Corrale saçları düzleştirmeyi hedefliyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu inceleme videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Dyson Corrale özellikleri

Dyson Corrale özellikleri ile ilgili detaylara baktığımızda ilk olarak esnek bakır plaka tasarımının dikkat çektiğini görüyoruz. Böylece kullanan kişi saç düzleştirici ile saça baskı yaptığında bile plakalar esniyor ve ısıyı eşit bir şekilde dağıtabiliyor.

Tüm saç tiplerine uygun bu yeni saç düzleştirici; Akıllı Isı Kontrolüne sahip. Ayrıca kablolu bir düzleştiricinin termal performansını sağlamak için 4 hücreli lityum-iyon pil teknolojisiyle kablosuz performans sunarak kullanıcılara istedikleri zaman istedikleri yerde kullanım şansı vaat ediyor.

Saç düzleştiricide 165 °C, 185 °C ve 210 °C olmak üzere üç hassas ısı ayarı mevcut. Bu uyarlanabilirlik, esnek plakalar tarafından sağlanan artırılmış kontrolle bir araya geldiğinde, kullananların düşük sıcaklıkta istedikleri sonuca ulaşmasına yardımcı oluyor.

Dyson saç bilim uzmanları, geleneksel düzleştiricilerin çoğunda sıcaklık ayarlarının mevcut olmasına rağmen, düzleştiricideki parçaların güç kaynağına tepki vermesiyle plakalardan verilen gerçek zamanlı sıcaklığın önemli ölçüde dalgalanabileceğini keşfettiler.

Uçuş modu özelliğiyle cihaz hava yolculuğu standartlarını karşılıyor, seyahatlerde kabin bagajı ve el çantasında da taşınabiliyor.

Şimdi gelelim pil performansına.

Saç düzleştirici 70 dakikada tamamen şarj oluyor ve 30 dakikaya kadar kullanım imkanı sunuyor. Saç düzleştiriciyi düzenli aralıklarla ergonomik şarj yuvasına yerleştirmek veya saç şekillendirme esnasında alternatif olarak manyetik 360° şarj kablosunu takmak daha uzun şekillendirme işlemleri için hibrit bir şarj modu sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz