Güneş enerjisi ile şarj olan çok şık kulak içi kulaklık

0
217 Okunma
pearl kulak içi kulakliklar

Pearl kulak içi kulaklıklar oldukça şık olmasıyla her ortama uyum sağlarken aynı zamanda pratikliği ile diğer ihtiyaçlarınıza cevap verecek.

Güneş enerjisi ile şarj olabilen ve oldukça şık görünen tasarımıyla Pearl EarBuds, kulaklık deneyimini bir üst seviyeye taşımayı vadediyor. Indiegogo adlı fonlama platformunda kullanıcısıyla buluşan ve desteklerle birlikte hedeflerine ulaşan bu şık kulak içi kulaklığın özelliklerine ve diğer detaylarına bakalım.

 pearl kulak içi kulakliklar

Pearl kulak içi kulaklıklar çok şık

Müzik dinlemek, dizi izlemek ya da mesajlaşma uygulamalarından gelen ses kayıtlarını dinlemek… Bu sesleri duymak için en önemli araçlardan birisi olan kulaklıklar artık birçok kişi için vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alıyor.

Dışarıda olduğumuz her an artık yanımızda olan kulaklıklar, evde yalnız kalmak istediğimiz o anlarda bile bize yardımcı olabiliyor. Haliyle kablolu, kablosuz, kulak üstü, kulak içi birçok model seçenekler ile karşımıza çıkıyor. Kullanıcının ihtiyacına göre uygun fiyatlı ya da daha pahalı seçenekleri olan kulaklıklar arasında kaybolmamak elde değil.

 pearl kulak içi kulakliklar

Gelelim güneş enerji ile şarj olabilen kablosuz kulak içi kulaklık modeli olan Pearl’ün özelliklerine. Tasarımında adı gibi inci ışıltısı bulunan kulaklık bu noktada oldukça şık görünüyor. Aktif gürültü önleme özelliği de eklenen bu kulaklık, 30 dakikada şarj olmasıyla dikkat çekiyor. Pearl kulak içi kulaklıklar bu özelliklerle sınırlı kalmıyor elbette.

Suya dayanaklı olan Pearl EarBuds, yapay zeka desteği ile kullanım alanını da genişletiyor. Dokunmatik sensörler ile çalışan kulaklık bu noktada premium bir deneyim sunuyor.

Hassasiyeti 100 dB olan kulaklık, 57 gram ağırlığında. Kullanılan materyaller ise  kulaklığın kalitesini artırıyor. Beryllium Drivers kullanılan kulaklık sesi daha doğru duymanızı sağlıyor. 3 farklı renk seçeneği ile sunulan kulaklığı incelemek isterseniz şu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bang & Olufsen’den gürültü önleyici kulak üstü kulaklık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz