Kablosuz saç düzleştirici denedim!

0
1.298 Okunma

Yeni ürünler ve yeni teknolojiler ile karşınızda olmaya devam ediyoruz. Bugün Amazon’dan satın aldığımız kablosuz saç düzleştirici cihazını denedik. Aslında bu ürün bir süre önce sosyal medyada viral oldu. Ürünü sizler için deneyimledim. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Kablo derdini ortadan kaldıran düzleştirici

Kişisel bakım ürünleri bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre birçok kategoriye ayrılıyor. Bugün sizlerle birlikte günlük hayatınızda, iş yerinde, okulda ya da seyahatlerde kolaylıkla kullanabileceğiniz bir ürünü deneyimleyeceğiz. Kablosuz ve şarjlı olma özelliği sayesinde çantanızda gezdirebileceğiniz bu ürün, her an bakımlı görünmeniz için ideal. Ürünün adı kablosuz saç düzleştirici diye geçse de saçınıza uyguladığınızda bukleler almanıza yardımcı oluyor.

Bir USB kablo ve koruma kılıfı ile birlikte gelen düzleştirici Amazon’da 50 dolar fiyat etiketine sahip. Dyson’ı andıran renk ve tasarım detaylar ne yazık ki çok kaliteli değil. Fakat ekstra olarak satın alabileceğiniz düzleştiriciyi yanınızda daima taşıyabilirsiniz. Şarj girişi Type-C olduğu için kablo sıkıntısı yaşamanız da çok olası görünmüyor. Gelelim cihazın saçlara olan etkisine. İnce bukleler yapmak için harika olan ürün, çok kalın su dalgası maşası görüntüsü için yeterli değil. Küçük haznesine saçlarınızı yaklaştırdığınızda içerik çekerek bukleler oluşturmaya yarıyor. Kısa sürede saçınızda istediğiniz görüntüye kavuşmanızı sağlayan kablosuz saç düzleştirici. Ayrıca düzleştirici powerbank gibi de kullanabilirsiniz. Fakat tabiki normal bir powerbank performansı beklemeniz gerekiyor. Cihazın eksi yönlerinde sürekli bildirim sesi vermesi var. Bir süre sonra bu ses can sıkıcı olabiliyor.

İnceleme videomuza YouTube kanalımızda ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz