Kablosuz saç kurutma makinesi Fondre!

0
403 Okunma

Saç kurutma makineleri 2019 yılında oldukça şık tasarımlara bürünmüş hali ile karşımıza çıkıyor. Artık sadece saç kurutma hizmeti dışında bir dekor objesi olarak kullanılan ve tüketicinin de buna çok dikkat ettiği bir duruma geldi.

Fondre’yi farklı kılan nedir?

Birçok ürün tasarımları ile gördüğümüz ve denk geldiğimiz saç kurutma makinelerinin yeni bir tasarım ürünü ise Fondre kablosuz saç kurutma makinesi olarak karşımıza çıktı. Bu saç kurutma makinesinin  farklı tasarımı dışında en dikkat çekici özelliği kablosuz olması.

 

Instagram’dan stalkerlara kötü haber!

Fondre kablosuz saç kurutma makinesinin avantajları

Evlerin iç tasarımına o kadar çok düşünce ve dikkat gösterdik ki, terkedilmiş bir saç kurutma makinesinin hoş görünmeyen görünümüyle ve beraberinde gelen kablo bolluğuyla estetik açıdan taviz vermesi kabul edilemez. Fondre Saç Kurutma Makinesi bu konuyu ele alırken, ek bir işlevsellik katmayı da beraberinde getirmiş. Saç kurutma makinelerini saklamak her zaman kolay bir iş değildir, garip formları, onları kolay kullanımlı bir cihaz haline getirmez, bu yüzden neden formlarının odanın heyecan verici dekorunu uyumlu bir şekilde tamamlamasına izin vermeyelim ki?

Kablosuz tasarım hem yuvasına yerleştirildiğinde hem de kullanıcının elinde tutulduğunda kullanılabilir. Bahse girerim saç kurutma makinen bunu yapamaz! Estetiğin çok derin olarak kabul edildiğini inkar etmek mümkün değildir; güzelce basit formdan dikkatlice düşünülmüş CMF elemanlarına kadar. Kesinlikle arzu edilen saç kurutma makinesi olduğu kesin.

Sokağa çıktık ve sorduk: iPhone 11 Pro Max alınır mı?

Tasarımcı: Sunghyun Kwon

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz