Kablosuz şarj edilen 21 ekranlı Imagine by Kia!

0
113 Okunma

Tüm otomobil üreticileri elektrikli araçlara yönelirken Kia’nın da bu akıma katılmaması çok da mantıklı olmazdı. İşte bu yüzden Kia, 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda önümüzdeki on yıl içinde üretime geçecek tamamen elektrikli aracının konsept halini görücüye çıkardı. Hayal gücünün sınırlarını zorlayan Imagine by Kia isimli araçta 21 ekranın olması oldukça dikkat çekiyor. 

Imagine ismi verilen araç hem dış tasarımındaki hem de iç tasarımındaki çizgilerle oldukça farklı görünüyor. Aracın bir başka dikkat çeken özelliği ise kablosuz şarj edilebiliyor olması. 

Aracın günümüzdeki araçlarla benzer ölçülere sahip. Ön tasarımında ise Kia’nın geleneksel kaplan burnu tasarımı kendini gösteriyor. Imagine by Kia’nın ön camı arkaya kadar uzuyor. Böylelikle araç içinde çok daha ferah bir alan yaratılıyor. Aracın direksiyonunun da alışılmışın oldukça dışında olduğunu söylemeliyiz.

Gelelim aracın kabinine…
Panoramik tavanın kattığı ferahlık içerideki açık renk tonlarıyla destekleniyor. Alıştığımızın ötesinde bir koltuk tasarımına sahip olan Imagine by Kia’nın içinde 21 adet yüksek çözünürlüklü ekran bulunuyor. Araca dair tüm bilgiler ve kontroller bu ekranda hayat buluyor. 

Imagine by Kia konseptinin markanın gelecek yıllardaki elektrikli araçlarına ilham olacağı kesin. Ancak böylesine fütüristik bir aracı yollarda görmek ne kadar sürer derseniz? Şimdilik onun ucu çok açık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz