letgo 2018 yılı verilerini açıkladı!

0
310 Okunma

İkinci el alışveriş uygulamalarına ilgi her geçen gün artıyor. İnsanların hem daha uygun fiyatlı bir şekilde ürünler satın almalarını hem de bu satın alma sırasında konforlarından vazgeçmemelerini sağlayan uygulamalarda her ürün kaleminden ürün bulmak mümkün. Bu uygulamalardan biri de letgo. Şirket 2018 yılı resmi verilerini açıkladı.

2016 yılının başından günümüze kadar yüzde 1000’in üzerinde satış artışı gösteren letgo’nun aylık ürün listelemele sayısı 8 milyona ulaştı.

Uygulamanın ikinci el araba kategorisinde, Türkiye’nin en büyük pazar yeri olması dikkat çekti. Uygulamada her ay 600 binin üzerinde ikinci el araba listelenmiş.

Yöneticiler ne dedi?

Konu ile ilgili şirket yöneticileri de bazı açıklamalarda bulundu.

letgo Kurucu Ortağı Alec Oxenford, “Türkiye’deki alıcı ve satıcıların kendi bölgelerindeki diğer kullanıcılarla bağlantı kurmasını son derece basit hale getiriyor. Böylece para kazanmalarına ve alanlarını daha iyi kullanmalarına yardımcı oluyoruz” dedi.

letgo Türkiye Genel Müdürü Onur Kavak

 

letgo Türkiye Genel Müdürü Onur Kavak ise, “Türkiye’deki letgo kullanıcılarının her yıl listelediği milyonlarca ürün, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Ayrıca yeni kaynakların tüketimini azaltarak çevresel açıdan büyük fayda yaratıyor” açıklamasını yaptı.

Ülkemizde spor ayakkabıdan otomobile, kulaklıktan gayrimenkule kadar çok farklı ürün gruplarında listelemenin yapıldığı uygulama, dünya çapında 100 milyon indirme sayısına ulaştı. 400 milyon ürün listeleme sayısına ulaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz