Kadın gözüyle iPhone 11 ilk bakış!

0
391 Okunma

Pembe TV olarak teknolojiye kadın gözüyle bakmaya devam ediyoruz. Bu kez konuğumuz iPhone 11. iPhone 11 ailesinin en yeni ve en uygun fiyatlı üyesi elimizde. Kadın gözüyle iPhone 11 ilk bakış videosu ile telefonu kutusundan çıkarıyoruz ve ilk izlenimlerimizi sizlere aktarıyoruz.

Kadın gözüyle iPhone 11

iPhone 11 ilk bakış videosu ile karşınızdayız. Kadın gözüyle iPhone 11 nasıl bir telefon? Videomuzda tüm detaylara yakından bakıyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

iPhone 11 ilk bakış

iPhone 11 özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak tasarımdan başlayalım. iPhone 11 için iPhone XR’ın yeni nesli diyebiliriz. Telefon eski nesli ile ekran tasarımı konusunda aynı çizgilere sahip. Arka tasarım ise ikili kamera kurulumu ile farklılaşıyor. Güç ve ses açıp kapatma butonu ise olduğu gibi korunmuş.

iPhone 11, tıpkı XR gibi oldukça renkli bir kişiliğe sahip. 6 farklı renk seçeneğine sahip olan telefondan kullanıcı, kendi ruhuna en çok yakışan rengi seçebilir.

6.1 inçlik ekran ile gelen telefon bu sayede, telefondan video izlemeyi ya da sosyal medyada gezinmeyi daha keyifli hale getiriyor.

Gücünü Apple’ın en yeni işlemcisi olan A13 Bionic‘ten alan iPhone 11, XR’ın işlemcisine göre yüzde 20 daha fazla performans ve yüzde 40 daha iyi bir enerji tasarrufu sunuyor.

Şimdi gelelim kameralara. Dediğimiz gibi telefonun arkasında ikili bir kamera kurulumu var. 12 Megapiksellik iki adet kameranın konumlandığı iPhone 11’de bu kameralardan biri geniş açılı, diğeri ise ultra geniş açılı olarak görev alıyor.

2 kat optik uzaklaştırma yapan arka kamera 5 kata kadar da dijital yakınlaştırma yapabiliyor. Optik görüntü stabilizasyonu yapabilen kamera kurulumunda yavaş senkron özelliğine sahip daha parlak bir True Tone Flash kullanılıyor. Kameraya gelmiş bir diğer yeni özellik ise Gece Modu. Artık, düşük ışıkta da başarılı fotoğraflar çekmek mümkün.

Önde de yine 12 Megapiksellik bir kamera konulanıyor. Ön kamera slow-motion selfie’ler çekmeyi sağlayan Slofie özelliğine sahip.

Telefon 18W hızlı şarj desteği ile geliyor. Ancak, kutudan hızlı şarj adaptörü malesef çıkmıyor. Ancak, 18W adaptör ile 30 dakikada telefonu yüzde 50 oranında şarj etmenin mümkün olduğunu söyleyelim. Apple’ın verilerine göre, yeni nesil telefon iPhone XR modeline göre 1 saat daha uzun pil ömrü sunuyor. Kablosuz şarj desteğine sahip telefonda malesef ters şarj da yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz