Kadınların hayatını kolaylaştıracak 5 ürün!

0
153 Okunma
Kadınların hayatını kolaylaştıracak 5 ürün!

Kadınların günü genelde yoğun geçiyor. Ev, iş, sosyal yaşantı gibi birçok sorumluluğu üstlenen kadınlar için teknolojik ürünler çok değerli. İşte kadınların hayatını kolaylaştıracak 5 teknolojik ürün.

Kadınların hayatını kolaylaştıracak ürünler

Tcl 20 L+ Akıllı Telefon

Günlük hayatın karmaşasından kurtulmak isteyenlere akıcı bir telefon şart. Bu akıllı telefon 8 çekirdekli güçlü işlemcisi ile hayatınıza eşlik edecek. Arka kamera özellikleri 64MP + 8MP + 2MP + 2MP olan cihazın; ön kamerası 16 MP. 6,67 inç ekran boyutu olan telefon ile rahatça film izleyebilirsiniz. Tcl 20 L+ ayrıca 6 GB Ram ve 256 GB depolama seçeneğine sahip. Üstelik bu seçeneği 1 TB’a kadar yükseltmeniz mümkün. Ürünü satın almak için buraya tıklayın.

Apple Watch

Apple Watch, her kadını etkileyen tasarımı ile hem aksesuar hem de asistanınız olacak. Spor aktivitelerinizde telefon görüşmelerine kadar birçok işlemi yapacağınız akıllı saat; farklı kordonları ile kombinlerinize eşlik edecek. Bu akıllı saati iOS ya da Android cihazlarınız ile kullanmanız mümkün. Üstelik suya dayanıklı olduğu için şarjı bitene kadar kolunuzdan çıkarmanıza gerek yok.

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge ve Paspas

Hem süpürme hem de silme işlemi yapabilen bu ürün evde size iş bırakmayacak. 0.48 lt toz ve 0.15 lt su tankı bulunan ürünün çalışma süresi 150 dakika. Geniş evlerde üçlü temizlik sistemi ile her köşeyi temizleyen bu ürün Akıllı navigasyonu sayasinde evinizin haritasını da çıkıyor.

Philips HD9650/90 Avance Collection Airfryer Fritöz

Philips Avance Airfryer ve Philips Essential Airfryer

En iyi fırınları bile bir kenara bıraktıracak bu ürün, mükemmel hızda yemekler pişiriyor. Az yağlı ya da yağsız seçenekler ile kızartma yapmanıza imkan tanıyan Airfryer Fritöz; poğaçadan keke, etten balığa her şeyi pişiriyor. Bu ürün hazır tarifler ve kolay temizlenir yapısı ile mutfaklarınızın baş köşesini hak ediyor.

Tefal GV9620 Pro Express Ultimate 2600 W Buhar Kazanlı Ütü

tefal ütü

Ev işlerinin en zoru ütü, genellikle her kadının en büyük sorunu. Ütü süresini kısaltacak hatta ütüyü keyifli hale getirecek Tefal Pro Express Ultimate; akıllı buhar teknolojisi ile hiçbir ayar yapmadan yüksek performans sunuyor. Kıyafetlere ve ütü hızınıza göre kendini ayarlayan ütüde size düşen tek iş kıyafetlerinizin üzerinden geçmek olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz