Xiaomi 12 serisi global tanıtım tarihi belli oldu

0
111 Okunma
Xiaomi 12 serisi global tanıtım tarihi belli oldu

Xiaomi 12 serisi için global tanıtım tarihini doğruladı. Yeni seri 15 Mart tarihinde dünya çapında piyasaya sürülecek. İşte akıllı telefon serisinin tanıtılacağı etkinliğe dair ayrıntılar.

Samsung, Galaxy S22 Ultra ile Guinness Dünya Rekoru kırdı

Xiaomi 12 serisi 15 Mart tarihinde tanıtılacak

Teknoloji devleri akıllı telefonlarını artık büyük etkinlikler ile tüm dünyaya duyuruyor. Bir süredir söylentileri devam eden Xiaomi için de yolun sonu göründü. Şirket büyük etkinliğini 15 Mart tarihinde yapacağını doğruladı. YouTube, Twitter, Facebook ve Xiaomi’nin kendi web sitesi dahil olmak üzere çeşitli platformlardan çevrim içi izleyebileceğiniz etkinlik; 15 Mart Çin saati ile 20:00’de başlayacak. Canlı olarak yayınlanacak etkinliği Türkiye’de 12:00’da izleyebilirsiniz.

Xiaomi etkinliğinde hangi ürünler tanıtılacak?

Yapılacak büyük etkinlikte henüz hangi ürünlerin tanıtılacağını bilmiyoruz. Fakat teknoloji dünyasının bazı beklentileri var. Xiaomi 12, Xiaomi 12X ve Xiaomi 12 Pro modelleri ilk beklentiler arasında. Bunlara ek olarak bir Ultra model duyurulması da kısmen bekleniyor. Akıllı giyilebilir teknolojiler konusunda oldukça iddialı olan Xiaomi’nin bu etkinliği de boş geçmeyeceği düşünülüyor. Aynı zaman da akıllı ev eşyaları konusunda da kendini geliştiren firma, bu tarafta da yeni ürünler duyurabilir. Henüz beklentilerin hiçbiri kesin değil. Etkinliğe sayılı zaman kaldı. Xiaomi tarafından hangi ürünlerin geleceğiniz canlı yayında hep birlikte göreceğiz.

Bugün teknoloji dünyasında başka bir hareketlilik var. Akşam saat 9’da canlı yayın ile Apple etkinliği yayınlanacak. Etkinlikte tanıtılması beklenen ürünleri listeledik. Detaylar için buraya tıklayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz