Apple Store kapatıldı. Yeni ürünler yükleniyor

0
214 Okunma

Apple etkinliği öncesi yeni beklenen oldu ve Apple Store kapatıldı. “Peek Performans” mottosu ile geçmişten bugüne etkinlik öncesi siteyi kapatan Apple, geleneği bozmadı. Peki hangi ürünler yükleniyor?

Apple etkinliğinde hangi ürünler gelecek?

Bu akşam Apple bahar etkinliği gerçekleşecek. Yapılacak olan etkinlik önce Apple, geleneği bozmadı ve siteyi kapattı. Apple Store resmi sitesinden şu an herhangi bir ürün satın alınamıyor. Hatta siteye girmeye çalıştığınızda etkinliğin görüntüsü geliyor. Kapatılan etkinlik başladıktan sonra 22:00 gibi yeni ürünler ile birlikte yeniden açılacak. Peki hangi ürünler bekleniyor?

Apple Store kapatıldı

Apple hayranlarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. Uzun zamandır sızıntılar yaşanan ürünler bu akşam 21:00’de tüm dünya ile birlikte canlı olarak izlenecek. 2022’nin ilk Apple etkinliği olma özelliğini taşıyan bu etkinlikte bazı güçlü beklentiler var. İlk olarak gelmesi beklenen arasında Mac Studio var. Mac Mini’ye göre daha profesyonel olacak bu model; Mac Mini ile Mac Pro arasında bir konuma sahip olacak. Ayrıca bu etkinlikte iPhone SE 5G cihazın gelmesi de bekleniyor. Muhtemel gelmesi beklenen ürün Apple’ın ilk 5G telefonu olacak. Akıllı telefonun iPhone SE tasarımına benzemesi bekleniyor.

Xiaomi 12 serisi global tanıtım tarihi belli oldu

Gelmesi beklenen ürünler arasında 27 inç monitör de yer alıyor. Ayrıca bir de iPad Air modeli bekleniyor. Bunların yanı sıra yeni işlemcilerin tanıtılması da beklentiler arasında. En son gelen bilgiler arasında bir şarj aleti beklentisi de oluştu.

Tüm beklentilerin kesinlik kazanacağı gecede detayları aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz