Kağıt maske ile Foreo UFO’yu karşılaştırıyoruz! 17 TL vs. 1700 TL

0
641 Okunma
Foreo UFO

Yüz maskeleri şüphesiz cilt bakımında en önemli belirleyicilerden. Peki cildimizin her zaman canlı ve sağlıklı görünmesi için nasıl bir yol izlemeliyiz? Maskeler için ayırmamız gereken bütçe nedir? Deneyimlerimizi bu videoda sizlerle paylaşıyor, Foreo UFO’yu bir kağıt maske ile kıyaslıyoruz…

17 TL’lik maske vs. 1700 TL’lik Foreo UFO

Geçtiğimiz ay sizlerle Foreo UFO’ya dair izlenimlerimizi sizlerle paylaşmıştık. Foreo sunduğu akıllı çözümlerle sadece maske görevi görmekle yetinmiyor, aynı zamanda cilt bakımı konusunda sizin gerçek bir asistanınız oluyor. Maskeyi cildinize nasıl uygulamanız gerektiğini gösterirken aynı zamanda cilt bakımlarınızda size hatırlatıcılar oluşturuyor. Her bir maske üzerindeki QR kodları okutarak hangi tarihte hangi maskeyi yüzünüze uyguladığınızın kaydını tutan Foreo, cilt bakımınız için en doğru zamanı takip etmeniz için size yardımcı oluyor.

Peki yüz maskelerinde bu kadar detaya gerçekten ihtiyacımız var mı? Foreo UFO ile mağazalarda satılan farklı üreticilerin kağıt maskeleri arasında ne gibi farklar var? Foreo UFO hayatımıza ne gibi kolaylıklar sunuyor. İşte tüm bu soruların cevabını yeni videomuzda Seda Alkan ve Hilal Alkan sizler için yanıtlıyor. İyi seyirler:

Siz de yüz maskeleri hakkındaki deneyimlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz