WhatsApp Web üzerinden arama yapılabilecek!

0
823 Okunma
whatsapp web arama, whatsapp web, whatsapp,

Yaygın olarak kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir güncellemeyle karşımızda. Yayınlanacak yeni güncellemeyle birlikte WhatsApp Web üzerinden de artık arama yapılabilecek.

WhatsApp Web yeni güncellemeyle birlikte arama sinyalleri verdi

Pandemi dönemiyle birlikte internet üzerinden yapılan görüşmelerde büyük artış yaşandı. Bu artışın en önemlilerinden biri de WhatsApp üzerinde oldu. Grup görüşmelerinde katılımcı sayısını bu yılın başlarında 4’ten 8’e çıkaran uygulama, şimdi ise Web sürümü üzerinden arama yapılacağı haberleriyle gündemde.

whatsapp web arama, whatsapp web, whatsapp,

WABetaInfo’ya göre, şirket bu özelliği test sürümlerinde denemeye başladı. Geliştirilmekte olan özellik, hem bireysel kişiler hem de gruplar için sesli ve görüntülü arama desteği içeriyor. Yayınlanan ekran görüntülerine göre WhatsApp masaüstü uygulaması aracılığıyla birini aradığınızda, aramayı yönetmek için kontroller içeren yeni bir pencere açılacağı görünüyor.

Gelecek yeni özellik ile arama yapabilmek için WhatsApp tamamen kendi altyapısını kullanacak. Özellik henüz test aşamasında olduğu için ne zaman hizmete sunulacağı henüz bilinmiyor. Ancak gelecek yeni özellikle birçok kişininn işinin kolaylaşacağı bir gerçek.

NASA ve Nokia Ay’a 4G ağı kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz