Kahve tutkunları için 5 kahve makinesi önerisi

0
454 Okunma
Tefal CM2908 Subito Mug 2 in 1 Filtre Kahve Makinesi

Çay ülkemizin ne kadar vazgeçilmezi olsa da kahve en büyük tutkularımız arasında daima yerini koruyor. Klasik severler Türk kahvesinden vazgeçmezken kimleri de kahve deyince tercihini filtre kahvelerden yana kullanıyor. İşte, okulda veya günlük hayatta artık sürekli içtiğimiz kahveleri evde de kolaylıkla yapabiliyoruz. Filtre kahve severler veya klasikten vazgeçemeyenler sizler için 5 adet kahve makinesi listeledik. 

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi

İlk önerimiz hem Türk kahvesinden hem de filtre kahveden vazgeçemeyenler için. Tek seferde 5 kişilik Türk kahvesi yapabilen makine aynı zamanda 750 ml kapasitesi ile filtre kahvenizi de demleyebiliyor. Sıcak tutma ayarı sayesinde kahvenizi dilediğiniz sürede içebiliyorsunuz. 1400 W güç ile çalışan makine aynı zamanda damlatma emniyeti, aşırı ısınma emniyeti ve otomatik kapanma özelliklerine sahip. Tasarım olarak da oldukça şık olan makinenin bakır, bronz, krem ve kırmızı rengi bulunuyor.

Tefal CM2908 Subito Mug 2 in 1 1,25 Litre Filtre Kahve Makinesi

Tefal CM2908 Subito Mug 2 in 1 Filtre Kahve Makinesi

2 farklı seçeneği bulunan makine ile hem tek kişilik hem de tüm aileniz için filtre kahve yapabiliyorsunuz. Cam sürahisi, 1.25 litre kapasitesi, otomatik kapanma ve çıkartılabilir filtre kabı ile mükemmel kahveler demleyebilirsiniz. 1000 W gücü ile çalışan makine de eğer tek kişilik kahve demleyeceksiniz sevdiğiniz kupayı direkt olarak kullanabilirsiniz.

Philips HD7459/20 Daily Collection Kahve Makinesi

Philips Daily Collection

15 fincan kahveyi aynı anda demlemenize yarayacak bu makine ile tüm arkadaşlarına aynı anda servis yapabileceksiniz. 1000 W gücü ve 1200 ml plastik haznesi bulunan makine, damlatma emniyeti ve otomatik kapanma özelliklerine sahip. Çıkarılabilir kahve filtresi ve makine de yıkanabilme özelliği ile kullanım kolaylığını arttıran makinenin siyah ve metal olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Electrolux EKF3700 Filtre Kahve Makinesi

Electrolux EKF3700 Filtre

Damlama engelleme ve otomatik kapanma gibi özellikleri sayesinde güvenli olarak kullanabileceğiniz cihaz, aynı anda 12 fincan kahve demleyebiliyor. 1000 W gücü ile çalışan makine ayrıca 1650ml cam hazneye sahip.

Vestel Taze Filtre Kahve Makinesi

Vestel Taze Filtre Kahve

1000 ml cam hazneye sahip cihaz aynı anda 12 fincan kahve demleyebiliyor. Otomatik kapanma, aşırı ısınma emniyeti ve damlama emniyeti bulunan makinenin diğer makinelere nazaran kahve öğütme kısmı da bulunuyor. Ayrıca ürün 900 W güce sahip. Hem toz hem de tane kahvelerinizle mükemmel kahveler hazırlayabiliyorsunuz

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz