Uygun fiyata Samsung Galaxy S21 almak mümkün olacak

0
450 Okunma
Galaxy S21

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Samsung’un yeni serisi Galaxy S21, duyurulduğu andan itibaren ilgileri üzerine toplamayı başardı. Özellikleri ve tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken telefonu satın almak isteyenlerin yüzünü güldürecek bir haber geldi. Uygun fiyata Galaxy S21’e sahibi olabileceksiniz.

Galaxy S21 uygun fiyata nasıl alınır?

Yeni teknolojiler ile donatılmış mobil cihazın sadece 5G versiyonu bulunuyordu. Ülkemizde henüz dahil olmayan bu özellik için ekstra ücret ödemek istemiyorsanız telefona daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. İlk tanıtım yapıldığında duyurulmayan 4G versiyonu için GalaxyClub sitesinden bir açıklama yapıldı.

Galaxy s21

5G versiyonu ile hemen hemen aynı özelliklere sahip olan cihaz, , 6,2 inçlik  ekran ve 120 Hz tazeleme oranına sahip. Ayrıca telefonu 12 MP ana kamera, 64 MP yakınlaştırma ve 12 MP ultra geniş açılı kamera olmak üzere 3 ana kameraya sahip olacak.  Aynı zamanda cihazın 5G versiyonunda olduğu gibi 4.000 mAh bataryaya özelliği 4G versiyonunda da bulunacak.  Normalde Snapdragon 888 ve Exynos 2100 işlemcisi kullanılan cihazın bu versiyon da henüz hangi işlemciyi kullanacağı belli değil.

Samsung Galaxy S21 ve S21 Plus özellikleri belli oldu

Değişen bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda cihazın fiyatında 140 Dolar fark çıkıyor. Ülkemiz için se durum 1000-1500 TL’ye denk geliyor. Gelişmiş özelliklere sahip tasarım bakımından oldukça şık Galaxy S21 telefonu dilerseniz siz de uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz. Ülkemizde henüz kullanılmayan 5G teknolojisini  de göz önünde bulundurursak bu telefonun daha fazla tercih edilebileceğini söyleyebiliriz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz