Kaldırılan WhatsApp özelliği geri geliyor

0
173 Okunma
Kaldırılan WhatsApp ozelligi-01

WhatsApp bir sürü beta testleri, yeni eklenen özellikler ve haliyle kaldırılan özelliklerin bulunduğu bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Milyonlarca kullanıcının aktif olarak kullandığı WhatsApp, yakın bir zaman önce beta olarak gelen bir özelliğin kaldırılmasıyla dikkat çekmişti. İşte kaldırılan WhatsApp özelliği geri geliyor, detaylar:

Kaldırılan WhatsApp ozelligi-02

Kaldırılan WhatsApp özelliği geri geliyor

Android için en son WhatsApp Beta, sohbet sayfalarındaki eski kamera kısayolunu geri yükleyerek fotoğraflara başka bir kolay erişim noktası sağlıyor. WABetaInfo tarafından tespit edilen seçenek, sadece birkaç hafta önce Facebook Messenger Rooms kısayolu eklendiğinde kaldırıldı.

Görüntülü arama seçeneğini kullanmayanlar için, şüphesiz WhatsApp sohbet paylaşım sayfasındaki kamera kısayolu oldukça uzun bir süredir var olduğu için hayal kırıklığı yarattı.

Şu anda Google Play Store’da kullanıma sunulan 2.20.194.11 sürümü ile geri dönüş yapan kamera özelliği, WhatsApp beta kullanıcıları için geri geliyor.

Kamera kısayolunun yeniden eklenmesinin ardından WhatsApp uygulamasının boyutu artırmış olsa da yine de kaldırılan bu özelliğin geri gelmesi iyiye işaret gibi duruyor.

WhatsApp’ta daha kolay kişi paylaşmak mümkün

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz