Kara tahta tarih oldu! Yeni moda Microsoft Surface Hub 2!

0
265 Okunma

Okul denilince akla ilk gelen simge hiç kuşkusuz kara tahta ya da son on yıla kadar kara tahtaydı. Tahtalar daha sonrasında beyazlaştı. En sonunda da akıllandı. Şimdi ise Microsoft tahta işine teknolojiyi daha fazla dahil etmeye başladı. İşte Microsoft Surface Hub 2…

Hem mouse, hem mousepad!

Daha fazla ayrıntıya hakim olunabilen Microsoft Surface Hub 2, dört yıllık yazılım ve donanım geliştirmenin ürünü. Verimli bir çalışma alanı yaratan Surface Hub 2 modeli, ilk modele göre daha geniş ve özelleştirilebilir bir tahta deneyimi sunuyor.

4K çözünürlüğe sahip tahtada tahminlere göre 500 GB’lık bir depolama alanı olacak. Microsoft tarafından geliştirilen Surface Hub 2 aynı zamanda daha iyi ses verebilmesi ve alabilmesi için geliştirilmiş mikrofonlar ve hoparlörlerle geliyor.

Oldukça hafif olan yeni nesil tahta üzerinden konferans görüşmeleri de yapılıyor. Entegre olarak Bing arama motorunun kullanıldığı Surface Hub 2, akıllı mürekkep teknolojisini de destekliyor. Aynı zamanda cihaz Android ve iOS cihazlarıyla entegre edilebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz