Karantina TikTok’a yönlendirdi

0
503 Okunma

Corona virüsünün hızla artması nedeniyle insanlar Twitter, Instagram gibi bazı sosyal medya platformlarına yoğunluk gösterdi. Bu sosyal medya platformlarından birisi olan TikTok en çok ilgi gören sosyal medya platformu oldu.

 

Virüse karşı önlem olarak evde geçirdiğimiz bu günlerde sosyal medya platformları en sık uğradığımız yerler oluyor. Sosyal medya uygulamalardan biri olan TikTok’a olan ilgi ise dikkatlerden kaçmadı. TikTok büyük bir kitlenin kullandığı bir platform. Corona virüsü sürecinde yabancı ünlü isimlerin bu uygulamayı kullanmasıyla bir akım başlamış ve şarkıcı, influencer, oyuncular olmak üzere birçok ünlü TikTok videosu çekmeye başladı. Kimi virüs ile ilgili bilinçlendirmek için kimileride eğlenceli içerik üretmeye başladı.

Ünlü çift Justin Bieber ve manken Hailey Baldwin çektikleri eğlenceli TikTok videosu sonrası diğer ünlülerin de kullanımına öncülük etmiş oldular. Ayrıca çektikleri Tiktok videosu sosyal medyada çok konuşulmuş birçok kişinin TikTok uygulaması kullanmasına neden olmuştu.

https://twitter.com/kadrajmagazin/status/1240183546565799936?s=20

 

Sadece bu isimlerle kalmayıp dünyaca Ünlü manken Kendall Jenner, Sara Sampio, Şarkıcı Jeniffer Lopez’de TikTok’da eğlenceli içerik üretmeye başlayanlardan… Corona virüsü sürecinde en uğrak platform olan TikTok ünlülerin içerik üreteceği bir yer olacağı kesin. Influencerler moda içerikli paylaşımlarını da Tiktok’a göre uyarlayarak paylaşmaya başladılar.

 

https://www.instagram.com/p/B-MKV5mHgjG/?utm_source=ig_web_copy_link

Tüm dünya da hızlıca yayılan TikTok akımına Türkiye’deki ünlüler de katıldı. Influencer ve şarkıcı bir çok ünlü TikTok’ da eğlenceli içerik üretip yayınlamaya başladı. Şarkıcı Aleyna Tilki, influencer Duygu Özaslan, Şeyma Subaşı gibi ünlü isimler de TikTok’da eğlenceli içerik üretmeye başladılar.

 

 

https://twitter.com/goddesvmin/status/1242940617329709058?s=20

 

Şeyma Subaşı Tiktok için çektiği iç çamaşırlı videosu tepkilerin ardında kaldırmak zorunda kalmıştı.

https://www.instagram.com/p/B-JbxYHHNDV/?utm_source=ig_web_copy_link

 

TikTok uygulaması corona virüsü öncesinde çok kullanılan platformlardan biriydi ancak corona virüsü süresinde kendi alanlarında ünlü isimlerin katılmasıyla içerikleri daha zengin bir platform haline dönüşmeye başladı.

 

Ev elektroniğinin lideri Dyson’dan Corona virüsü hamlesi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz