Polaroid isim güncellemesiyle karşımıza çıkıyor

0
199 Okunma
Polaroid Now

Şipşak fotoğrafların sevilmesini sağlayan Polaroid fotoğraf makinesi nihayet yıllar sonra ‘’Polaroid Now’’ imzalı yeni makinesiyle kullanıcılarının karşısına çıktı. Polaroid fotoğraf makinesi sahnesinde Fujifilm ile popüler hale gelen serinin orijinali Polaroid Now yeni makinelerinde bu ismi kullanmaya başlayacak.

Polaroid Now

Polaroid Now retro tarzı sevenler için geliyor

Polaroid Originals, orijinal Polaroid markasının isim hakkını sahip değildi ancak bu hakkı geri aldı. Bunu kutlamak adına Polaroid Now imzalı yeni bir fotoğraf makinesi piyasaya sürüyor.

Benzer diğer makinelere göre, birden fazla lens seçeneği sunan bu model aynı zamanda otomatik odaklanma sistemiyle birlikte kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Klasik 35 mm ve 40 mm lensleri bulunan makinenin, çift pozlama ve otomatik zamanlama özellikleri bulunuyor.

Polaroid Now

Özel seri olarak sunulan makine, sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşması planlanıyor. Fotoğraf makinesinin çekerken size bakan kısmında klasik deklanşör tuşu ve poz sayısı bulunuyor. Ön kısmında ise lens ve diğer detaylar yer alıyor.

Polaroid kamera, yan tarafında konumlandırılan Mikro USB bağlantı noktası üzerinden şarj edilebiliyor. Klasikleşen gökkuşağı logosuna atıfta bulunan şirket, her beş rengin de bulunduğu şekilde piyasaya sürüyor. Bu makineye sahip olmak isteyenler ise 99 dolar civarında bir ödeme yapması gerekiyor.

Polaroid makineler geri dönüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz