Kasım ayı Netflix Türkiye ajandası: Beklenen diziler ve filmler

0
466 Okunma
Kasım ayı Netflix ajandası

Netflix her ay yepyeni içeriklerle abonelerini selamlıyor. Bu ay da yeni birçok film ve diziyi izleyebileceğiz. Bununla birlikte tutkunu olunan bazı dizilerin yeni sezonları da bu ay geliyor. Netflix Kasım 2019 takvimi ile bu ay neler geliyor hep birlikte bir bakalım. Şimdiden iyi seyirler…

Netflix Kasım 2019 takviminde en çok beklenen yapım kesinlikle The Irishman filmi diyebiliriz. Zira tarih kokan bu film, Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci gibi ünlü simaları içinde barındırıyor. Bununla birlikte birçok Netflix orijinali de bu ay karşımızda olacak. Sizleri listemizle başbaşa bırakıyoruz.

Netflix Türkiye’nin ilk orijinal dizisi Hakan: Muhafız 3. ve. 4 sezon çekimlerine başladı

Netflix Türkiye kasım ayı ajandası

Netflix Orijinal Dizileri

American Son

01/11/2019

Ayrı yaşayan, farklı ırklardan bir anne-baba, kayıp oğullarıyla ilgili sorularına cevap arar. Broadway oyunundan uyarlanan yapımda Kerry Washington ve Steven Pasquale başrolde.

Atypical: 3 Sezon

01/11/2019

Sam üniversitenin ilk yılına girerken, arkadaş edinmekten programlarını yönetmeye kadar yeni zorluklarla boğuşur.

The End of the F***ing World

05/11/2019

James ve Alyssa’nın yaptığı korkunç yolculuktan iki yıl sonra, öldürdükleri adama kafayı takmış olan bir kadın hapisten çıkıp intikam peşine düşer.

Busted!: 2. Sezon

08/11/2019

Amatör dedektifler, Çiçek Katili olarak bilinen esrarengiz biriyle bağlantılı olabilecek bir dizi gizemli olayı çözmeye çalışır.

Yeşil Yumurta ve Salam

08/11/2019

Birbirinin tamamen farklı olan Guy ve Sam, nesli tükenmekte olan bir hayvanı kurtarmak için yola çıkar. Yolda umut, arkadaşlık ve leziz bir yemek gibi yeni şeyler öğrenirler.

The Toys That Made Us: 3.Sezon

15/11/2019

3. sezonda yaratıcılık savaşları ile Ninja Turtles, My Little Pony, Power Rangers ve Wrestling Figure oyuncak serilerinin artan popülaritesi ele alınıyor.

The Crown: 3.Sezon

17/11/2019

Bu drama dizisinde, Kraliçe II. Elizabeth’in hükümdarlığındaki siyasi rekabetler, aşk ve 20. yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

High Seas: 2. Sezon

22/11/2019

1940’larda İspanya’dan Brezilya’ya giden lüks bir gemide yaşanan gizemli ölümler, birlikte seyahat eden iki kız kardeşi çevreleyen sırları açığa çıkarır.

Final Space: 2. Sezon

24/11/2019

Gary ve cesur ekibi, tüm galakside Quinn’i ararken tuhaf aile buluşmaları, ölümcül uzay regattaları ve tuhaf biçimde mutlu tüylü yaratıklarla uğraşır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz