Kırmızı renkli iPhone 11 Pro tasarımı göz kamaştırıyor

0
1.129 Okunma
iPhone 11 ailesi

iPhone 11 ailesi, Apple’ın en güçlü işlemcisini içinde barındırmakla kalmıyor aynı zamanda tasarımsal açıdan ”iPhone devrimi” olan arka kamera dizilimiyle bizleri karşılıyor. Söz konusu akıllı telefonun tasarımı da özellikleri de çok konuşuldu. Beğenenler olduğu gibi eleştirel yaklaşanlar da oldu. Ancak en nihayetinde, Apple iPhone 11 ailesi ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Bildiğiniz gibi iPhone 11 ailesi, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max‘ten oluşuyor. Ailenin uygun fiyatlısı iPhone 11 iki kamera dizilimiyle bizleri karşılarken, en zengin renk seçeneğine sahip olarak karşımıza çıkıyor. iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ise üçlü kamera dizilimiyle bizleri selamlıyor.

iPhone 11 ailesi

iPhone 11 ailesinin tek kırmızı üyesi: iPhone 11

iPhone 11 bahsettiğimiz gibi farklı renk seçeneklerine sahip ve Apple’ın Product Red projesinde yer alıyor. 12 yıl önce ilk kez karşımıza çıkan bu proje, HIV/AIDS hastalarına destek olmak ve tedavi etmek için programların finanse edilmesine yarayan bir proje olarak filizlenmişti.

Proje kapsamında tasarlanan her Apple ürününün satın alınmasıyla gelirlerin bir kısmı HIV hastalarının tedavisi, danışmanlık hizmeti ve ilaçlara gidiyor. Apple bu kapsamda 12 yıl içinde 200 milyon dolar ile bu projeye destek oldu ve olmaya devam da ediyor.

Ancak her Apple ürünü bu projenin kapsamında kırmızı rengine bürünmüyor. iPhone 11 ve iPhone Xr kırmızı serileri bulunan iPhone’lar arasında yer alıyor. Deri kılıflardan, Apple Watch Band kayışlarına kadar birçok kırmızı ürün aksesuar alternatifi bulunuyor.

iPhone 11 ailesi

Tasarımcılar da yalnızca iPhone 11 için sunulan kırmızı tasarımı iPhone 11 Pro tasarımı olarak yeniden tasarlayarak kırmızı bir seri oluşturdu. Gerçekten çok güzel görünen iPhone 11 Pro kırmızı tasarımıyla Product Red projesine göz kırpıyor. Benzer iPhone 11 tasarımları önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır ancak bu kırmızı iPhone 11 Pro tasarımı gönlümüzü fethetmeye yetti.

iPhone 11 Pro ile Selena Gomez müzik klibi çekildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz