Katlanabilir akıllı telefon pazarına tanıdık bir yüz katılıyor

0
346 Okunma
motorola razr

Bildiğiniz gibi katlanabilir akıllı telefon kazanı kaynamaya başladı. Birçok marka daha yüksek fiyatlı ama katlanabilir cihazlarını piyasaya sürmeye başladı. İlginç tasarımlara kavuşan bu cihazlardan en çok ses getireni şüphesiz Samsung Galaxy Fold olmuştu. Kırılan ekranı ve başka sorunlar ile karşılaşan kullanıcılar, akıllı telefonunun kısa sürede piyasadan çekilmesine neden olmuştu.

13 Kasım’da ise karşımıza tanıdık bir yüz çıkacak. Telefon pazarının önemli simaları arasında yer alan Motorola, yeni kalabilir akıllı telefon tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Tuşlu telefonlandan tanıdığımız Motorola, bu tasarım çizgisine bağlı kalarak Motorola RAZR katlanabilir ekranlı bir akıllı telefon ile teknolojiseverlerle buluşacak.

Motorola RAZR hakkında ortaya çıkan detaylar pek bulunmuyor olsa da yine de, yayınlanan bir video ile dikey bir katlanma özelliğinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Lüks klasmanda yer alacağı bilinen akıllı telefon için GIF paylaşıldı ve cihazın katlanabilir özelliğinin gösterildiği görüldü.

Zaten akıllı telefonun sızdırıldığını da görmüştük, az buçuk fikir oluşturmayı sağlayan bu görüntüler bize bir yol çiziyor. İlginç bir tasarım ile karşımıza çıkacak olan Motorola RAZR, Samsung Galaxy Fold ile aynı kaderi paylaşmamak için dikkatli çalışıyor gibi duruyor.

Yeni Samsung Galaxy Fold gelecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz