Yeni Samsung Galaxy Fold gelecek mi?

0
282 Okunma

Bir sonraki Samsung Galaxy Fold hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Gelecekteki Galaxy Fold modeli, Koreli internet sitesi ETnews‘e göre esnek ultra-ince cam (UTG) ile gelecek.
DOWOO INSYS adlı üçüncü taraf bir firmanın Samsung için UTG panel üretmeye başladığı konuşuluyor. Yani yazılımcıların ve mühendislerin meydana getirmiş olduğu, içerisinde belli opsiyonların ve ayarların yer almış olduğu yönetim kısımlarını daha da gelişmiş şekilde görebileceğiz.

samsung galaxy fold gelecek yıl ile ilgili görsel sonucu

Yazılım devi Microsoft’tan kullanıcılarına kötü haber

Fiyatı yüksek olabilir

Ultra-ince camın (UTG) esnek ekranın kırılganlığını tamamen ortadan kaldıramaması ihtimal olsada, esnek panelde menteşe boyunca oluşan çizgiyi kaldırıldığı öğrenilen bilgiler arasında.
UTG estetik açıdan daha heyecan verici bir görüntüye sahip ancak şeffaf poliimitten bile daha kırılgan yapıda. UTG cam üretiminin maliyetli olduğu da öğrenilen bilgiler arasında. Görünüşe göre yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin fiyatı da haliyle yüksek olacak gibi.

DOWOO INSYS SAMSUNG ile ilgili görsel sonucu

Samsung’un birçok UTG üreticisi ile görüşme içerisinde bulunduğu ve DOWOO INSYS isimli firmanın UTG konusunda en iyi teknik kabiliyetlere sahip olduğuna da karar verdiği öğrenildi.
Samsung bir sonraki katlanabilir akıllı telefon modelini önümüzdeki yıl tanıtacak. Akıllı telefon modelinin teknik özellikleri hakkında şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

Volvo’nun ilk tamamen elektrikli otomobili şarja hazır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz