Katlanabilir telefonlar geliyor! Memnun kalır mıyız?

0
94 Okunma

Huawei telefon modelleri arasına katlanabilir akıllı telefon eklemeye hazırlanıyor. Şubat ayı içinde tanıtılacak olan Huawei katlanabilir telefonun fotoğrafları henüz sır gibi saklanıyor. Şimdilik yalnızca teaser’ı yayınlanan telefonun sadece ne zaman, nerede ve saat kaçta tanıtılacağı biliniyor. Ayrıca söylentilere göre telefon dünyanın ilk 5G özellikli telefonu olacak. Katlanabilir telefonlar birer birer karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Samsung katlanabilir telefon da yanlışlıkla  yayınlanan bir video ile gün yüzüne çıkmıştı. Samsung 2019 yılının ilk yarısı içinde piyasaya sunacağı telefonu tahminlere göre 20 Şubat günü tanıtacak. 

Huawei mi, Samsung mu?

İki Uzak Doğulu markadan ilk olarak hangisinin katlanabilir telefonunu son kullanıcı ile buluşturacağı şimdilik merak konusu. Ancak asıl önemli olan bu adımla birlikte katlanabilir telefonlar devrinin başlayacak olması.

Katlanabilir telefonlar tasarım açısından biz kadınlar için çantada fazla yer kaplayacakmış gibi duruyor. Fakat aynı zamanda zariflikten de ödün vermeyecek olmaları onları satın alınabilir yapıyor. Yine de son kararı fiziksel olarak telefonu gördükten sonra vermek en doğrusu. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz