Katy Perry Instagram hesabından yeni şarkısını duyurdu

0
441 Okunma
Katy Perry Daisies sarkisi

Corona virüsü sebebiyle birçok insan evlerinde daha fazla vakit geçiriyor. Evde vakit geçiren bu insanlar arasında elbette dünyaca ünlü yıldız sanatçılar da yer alıyor. Onlardan birisi olan ünlü şarkıcı Katy Perry Daisies şarkısı için Instagram hesabı üzerinden 15 Mayıs’ta resmi olarak yayımlanacak single’ı takipçilerine bir fotoğraf ile duyurdu.

Katy Perry Daisies şarkısı için Instagram’dan duyuru yaptı

Katy Perry yeni şarkısı Daisies adlı parçasını Instagram’dan paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu. Biliyorsunuz uzun bir süredir ortalıklarda görülmeyen Perry, yeni single çalışması için kolları sıvamıştı. 15 Mayıs 2020 tarihinde resmi olarak paylaşılacak olan şarkısı için Katy Perry heyecanlı duruyor.

En son albümünü üç yıl önce yayımlayan şarkıcının hayranlarını sevindiren bu paylaşım “Bon Appetit” ve “Swish Swish” parçalarından sonra hayranlarının özlemine bir parça iyi gelecek gibi duruyor.

5 Mart’ta Perry yeni single “Never Worn White” ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Müzik videosunda nişanlısı Orlando Bloom ile hamileliğini duyurmuştu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

? The first single from #KP5 is called #DAISIES and she’s coming MAY 15, 2020 ? THE MUSIC MUST GO ON Pre-save link in bio

KATY PERRY (@katyperry)’in paylaştığı bir gönderi ()

Instagram canlı yayınlar özelliği için yeni bir adım atıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz