Kayıpsız sesi destekleyen ilk kablosuz kulaklık: NuraTrue Pro

0
236 Okunma
NuraTrue Pro

Müzikseverlerin hayatına bu yıl çok önemli bir kavram girdi, kayıpsız ses. Özellikler akıllı telefon markalarının sunduğu bu özellik kulaklıklar tarafından tam bir destek göremiyordu. İşte karşınızda kayıpsız ses destekli ilk kablosuz kulaklık NuraTrue Pro.

Ücretli Snapchat dönemi başlıyor: Snapchat Plus

NuraTrue Pro özellikleri

NuraTrue Pro

Genellikle akıllı telefonların teknik özelliklerini sayarken adını andığımız Qualcomm; müzik severler için yepyeni bir ürün tanıttı. aptX Lossless temeline dayanan NuraTrue Pro sayesinde Bluetooth bağlantısı ile kayıpsız ses mümkün oldu. Daha önce konu hakkında sızıntılar yapılmıştı fakat bu derece kaliteli müziğin kablosuz kulaklıklara Bluetooth bağlantısı ile verilmesi olası görünmüyordu. Qualcomm bir ilke imza atarak bunu başardı ve yeni kablosuz kulaklığını duyurdu.

NuraTrue Pro

AptX Lossless sayesinde CD ve plaklardan alabileceğiniz kaliteli müziği kulaklığa taşıyan sistemin özelliklerini sırlayalım. Özellikle meraklıların dikkatini çekecek teknik özellikler; şimdiye kadar duyduğunuz kablosuz kulaklık özelliklerine göre çok daha detaylı. 16-bit, 44.1 kHz yani bir CD kalitesinde müzik keyfi sunan kulaklık; farklı bant genişlikleri ile müzik keyfini sunabiliyor. Daha önce lider konumunda duran Sony; NuraTrue Pro kablosuz kulaklığın aptX (352kbps) ve aptX HD (576kbps) üzerine 1.2 Mbps maksimum bant genişliği özelliği ile geri planda kalıyor.

Teknik özellikleri bakımından oldukça dikkat çeken kulaklık tasarım tarafında da çizgiyi aşıyor. Kulak içi formda tasarlanan kulaklığın yuvarlak ve kalın yapıda dış hatları var. Şimdilik bir Kickstarter projesi olarak satışa sunulan kulaklığı bağlantı üzerinden inceleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz