Google, iPhone’dan Android’e geçmeyi çok daha kolaylaştırıyor

0
69 Okunma

iPhone‘dan Android’e geçmeyi düşünüyorsanız, ancak çok fazla sorun gibi göründüğü için erteliyorsanız, bu artık bir sorun değil. Google’ın yeni güncellenen Switch To Android uygulaması artık tüm Android 12 cihazlarla çalışıyor ve verilerinizi iPhone’unuzdan taşımayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

Tüm Android 12 cihazlarda çalışıyor

Switch To Android, ilk olarak bu yılın başlarında piyasaya sürüldü, ancak yalnızca Pixel cihazlarda çalıştığı için çoğu insanı kullanmak için pek bir faydası olmadı.

Android 12 çalıştıran herhangi bir cihaza ve işletim sisteminin sonraki tüm sürümlerine destek açarak, yeni bir telefon satın alan hemen hemen herkes için erişilebilir hale gelir. Bunlar, kablosuz şarjlı üst düzey Android telefonlardan Android 12 Go Edition çalıştıran en uygun fiyatlı modellere kadar her şeyi içerir.

google-iphone-dan-androi-de-gecmeyi-cok-daha-kolaylastiriyor-1

Başlamak için ihtiyacınız olan tek şey iPhone’unuzda yüklü olan Switch To Android uygulaması ve bir Google hesabıdır. Tüm süreç daha sonra kablosuz olarak gerçekleştirilir. Uygulama, kişileriniz ve takvim bilgileriniz, fotoğraflarınız ve videolarınız ve hatta duvar kağıdınız ve birkaç ayar gibi verilerin aktarılması dahil olmak üzere ilgili adımlarda size yol gösterir.

Diğer iPhone kullanıcılarından metin mesajları almaya devam edebilmeniz için iMessage’ı kapatmanızı ister ve WhatsApp mesajlarınızı iki cihaz arasında aktarmanıza yardımcı olabilir.

Elbette birkaç sınırlama var. Switch To Android, Play Store’da mevcut oldukları sürece iPhone’unuzda bulunan ücretsiz uygulamaları yüklerken, ücretli iPhone uygulamalarınızı yeniden satın almanız veya eşdeğerlerini bulmanız gerekir. Ayrıca medya içeriğinizi de aktarır, ancak yalnızca DRM’siz dosyalar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz