Ücretli Snapchat dönemi başlıyor: Snapchat Plus

0
155 Okunma
Snapchat Plus

Bir zamanların efsanevi sosyal medya platformu Snapchat; özelliklerinin diğer platformlar tarafından kopyalanması ile popülerliğini yitirdi. Son zamanlarda çeşitli çalışmalar ile kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışan Snapchat, yeni ücretli abonelik paketini duyurdu. İşte karşınızda Snapchat Plus hakkındaki tüm bilgiler.

Snapchat Plus nedir?

Snapchat Plus 2

Süreli fotoğraf ve video paylaşımları ile ön plana çıkan Snapchat, Instagram’ın çok sevilen özelliği Hikayeler’in fikir babası. Bir zamanlar çok popüler olan bu uygulama sunduğu kısıtlı özellikler ile rekabette geriye düştü. Son zamanlarda çeşitli geliştirmeler ile yeniden ivme kazanan firma, bu kez ücretli abonelik paketini sundu. Bir süredir adından bahsettiğimiz program artık kullanıcılara açık hale geldi. İlk olarak Alessandro Paluzzi tarafından bulunan detaylar artık gün yüzüne çıktı. İşte yeni ücretli abonelik hakkındaki bilmemiz gerekenler.

Spotify Karaoke zevkini cebinize taşıyor! İşte yeni özellik

Öncelikle sistem için ödenmesi gereken miktardan bahsedelim Snapchat Plus ücretli aboneliği; aylık 4 dolar fiyata sahip. Kademeli olarak kullanıcılara sunulacak özellik için ilk sırada; ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor. Özelliğin ilerleyen dönemlerde diğer ülkelerede dağıtılması söz konusu. Peki Snapchat Plus Türkiye’ye de gelecek mi? Evet bu özellik küresel olarak tüm kullanıcılara sunulacak. Fakat şimdilik kesin bir zaman verilmiyor. Ayrıca ücreti konusunda da bir açıklama yapılmadı. En iyi arkadaş sabitlemesi, özelliklerin ilk olarak bu hesaplara gelmesi gibi birçok ayrıcalığı beraberinde getiren sistem reklam konusunda aynı ayrıcalığı göstermiyor. Gelirini bu reklamlar ile sağlayan sosyal medya platformları arasında yer alan Snapchat ücretli abonelikler için reklam göstermeye devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz