Kendi kendini temizleyen diş fırçası tasarımı

0
1.174 Okunma
kendi kendini temizleyen diş fırçası

Temizliğin öneminin daha da iyi anlaşıldığı şu günlerde kendi kendini temizleyen diş fırçası tasarımı ortaya çıktı. Oldukça pratik ve iyi duran bu diş fırçasında kullanılan o teknoloji:

kendi kendini temizleyen dis fircasi

Kendini temizleyen diş fırçası çok şık ve pratik

Kişisel temizliğimiz noktasında çok daha fazla dikkatli olduğumuz şu günlerde birçok açıdan kullandığımız ürünlerin temizliği çok önemli hale geliyor.

Corona virüsü ile birlikte özellikle el temizliği ve dezenfektan kullanımlarında önemli bir yükseliş var. Sıklıkla kullanılan ürünlerin temizliği de bu noktada gerçekten çok önemli hale geliyor.

kendi kendini temizleyen dis fircasi

Diş fırçalarının temizliği bu noktada karşımıza çıkıyor. Zaten normal şartlarda da çok dikkat edilmesi gereken diş fırçasının temiz olması, kendi kendisini temizleyen diş fırçasıyla farklı bir noktaya taşınmış oluyor. Tasarlanan diş fırçası kendisini yüzde 99.8 oranında temizleyebiliyor ve bakterileri de öldürüyor.

kendi kendini temizleyen dis fircasi

Dylan Fealtman’ın SuperBlue diş fırçası, aynı zamanda geri dönüşüme katkı sağlayan materyallerden üretildiği için aynı zamanda doğa dostu da. Diş fırçasının ergonomik gövde tasarıma ek olarak hijyeni artırması açısından silikon kıllar tercih ediliyor.

Diş fırçasının temiz kalmasını sağlayan şeyse tasarlanan kutusunun UV ışık özellikli olması. Bu sayede diş fırçası hem seyahat ederken hem de evde banyoda dururken kendi kendini temizleyebiliyor.

Çok şık bir tasarım benimsenen bu diş fırçasında kendi kendini temizleyebilen özelliği gerçekten de çok çekici olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi elektrikli diş fırçası tek şarjla 25 gün kullanılıyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz