Spor veriminizi artıracak en iyi 5 zamanlayıcı uygulaması

0
2.178 Okunma

Spor yaparken en fazla zorluk yaşadığımız anlardan biri de saymak. Egzersizlerin tekrar sayılarını takip etmek ya da egzersiz süresini hesaplamak bazen zor olabiliyor. Bunun için endişelenirken yapılan sporun verimi de ortadan kayboluyor. Ancak hayatımızı kolaylaştıran uygulamalarla bu sorunu ortadan kaldırmak mümkün. Uygulama marketlerinde birçok zamanlayıcı uygulaması mevcut. Bunların her biri aslında aynı işlevi görse de ufak tefek özellikleriyle birbirlerinden ayrılıyorlar. 

İşte egzersizinizde verimliliğinizi artıracak 5 zamanlayıcı uygulaması

Interval Timer

Interval Timer çok yönlü bir zamanlayıcı uygulaması. Aynı zamanda ücretsiz. Dinlenme periyodlarının kolayca kişiselleştirilebildiği uygulamada CrossFit’ten boks’a birçok spora yönelik planlamalar yapılabiliyor. Uygulama yalnızca Google Play Store’da mevcut.

Seconds Interval Timer HIIT

App Store’da yer alan uygulama şimdiye kadar 5 milyondan fazla kez indirilmiş olmasıyla dikkat çekiyor. Hazır şablonlarla gelen uygulama hızlı bir zamanlayıcı oluşturmayı sağlıyor. Zamanlama ekranı uzaktan kolayca okunabilmesiyle de oldukça kullanışlı.

SmartWOD Timer

Kullanması kolay olan uygulamada yalnızca antreman tipini seçmek ve süreyi ayarlamak yeterli. Birçok fonksiyonu bulunan uygulama basit olmasıyla dikkat çekiyor.

Circuit Training Interval Timer Pro

Bu uygulamada zamanlayıcı bir kez yapılandırmanız yeterli.Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan uygulama molaları ayarladığınız zaman ne zaman duracağınızı ya da başlayacağınızı söyleyebilir. 

Tabata Timer

Basit bir arayüze sahip Tabata Timer, tek bir dokunuşla antremanın başlamasına olanak sağlıyor. İleri düzey kullanıcılar isterlerse antremanlarını çeşitli ayarlarla özelleştirebiliyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz