Kendisi küçük etkisi büyük yeni kulaklık modeli: 1More ComfoBuds Mini

0
337 Okunma
1More ComfoBuds Mini

Kablosuz kulaklık pazarında ürün çeşitliliği her geçen gün artıyor. Kulaklık pazarının en önemli özelliklerinden olan ANC özelliğinin yanı sıra; minimal boyutları ile dikkat çeken yeni bir model tanıtıldı. İşte karşınızda 1More ComfoBuds Mini kablosuz kulaklık.

1More ComfoBuds Mini kablosuz kulaklık özellikleri

1More ComfoBuds Mini

Oldukça ufak gövde yapısı ile Mini isminin hakkını veren kulaklık iki farklı renk seçeneğine sahip. Bunlar; siyah ve beyaz olarak belirlenmiş. Kablosuz kulaklık modeli minimal boyutlarına rağmen iyi bir ses performansı sunuyor. Yeni modelde müzik keyfini kalabalık ortamlarda dahi kesintisiz olarak sunan ANC yani Aktif Gürültü Engelleme özelliği yer alıyor. Bu özellik ile dışardan gelen sesleri aldırmadan müzik keyfinize devam edebiliyorsunuz. Kulaklık gürültü engelleme seviyesi 40dB olarak açıklanmış. ANC özelliğinin yan sıra kulaklığın kendi tasarımıyla da gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Özel yapısı ile pasif olarak ta gürültüyü kesen kulaklık “Küçük ama güçlü” mottosu ile tanıtıldı. Ayrıca kablosuz kulaklık modelinde “Seffaf mod” özelliği de bulunuyor. Bu özellik tüm gürültü engellemeleri devre dışı bırakarak adeta kulaklık kulağınızda yok gibi yaşamanızı sağlıyor.

Xiaomi Buds 3T Pro küresel pazara tanıtıldı! İşte özellikler

Su ve toza karşı dayanıklılık konusunda da yeterli olan kulaklığın IPX5 sertifikası bulunuyor. Sahip olduğu sertifikalar bununla bitmiyor. Ses konusunda iddiasını da belgelendiren 1More ComfoBuds Mini; THX sertifikasına da sahip. Kablosuz kulaklığın tek şarj ile pil ömrü kutu ile birlikte 24 saat civarında. Bu süre ANC özelliğinin kullanılması ile farklı sürelere çıkıp inebiliyor.

Küçük ama güçlü 1More ComfoBuds Mini şimdilik sadece yurtdışında satılıyor. Satış fiyatı ise 100 dolar. Ürünün Türkiye pazarına ilerde girmesi bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz